Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: CAłA PRAWDA SWIATA

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

CAłA PRAWDA SWIATA

~GOCKO ANDRZEJ

2006-06-24 23:57:27

CAłA PRAWDA SWIATA: 2006-06-23, 22:39:15
   JAN PAWEÅ‚ II PAIEZ ZOSTAWIÅ‚ MI WIARE
   GOCKO JAROSÅ‚AW OJCIEC ZOSTAWIÅ‚ MI DOKUMENTY DUZO PISAÅ‚ OD 1979r
   GOCKO ANDRZEJ SYN CHCE PRAWDE A NIE BRONIC SIE MNA
   TERAZ WIERZYCIE W BOGA OJCA I SYNA I DUCHA SWIENTEGO AMEN
   JAK JA NIE MAM GÅ‚OWE TO LUDZIE NIE MAJA NIE WOLNO MNA SIE BRONIC
   Gocko Andrzej

CAÅ‚A PRAWDA PRZYSIEGAM NA MATKE BOSKE CZESTOCHOWSKE: 2006-06-23, 22:12:06
   TO SPRAWDZIÅ‚EM NA SWOIM ZDROWIU NIKT BY TO NIE WYCZYMAÅ‚ KULAMI,LUDZMI AUTAMI,NIEBEM ZIEMIA TO BYÅ‚A TRZECIA WOJNA SWIATOWA BEZ KARABINOW GINELI WYPADKACH, SKAKALI Z OKIEN BO NABIJALI DO GÅ‚OW CZÅ‚OIEKOWI TYM SWIATEM RZADZI BOG CHCIAÅ‚ WYJSC Z GRZECHU PO ADAMIE I EWIE BO WYRZUCIÅ‚ ICH Z RAJU WIEDZIAÅ‚ ZE BÅ‚AD POPEÅ‚NIÅ‚ ALE DOKOGO MIAÅ‚ SIE WYSPOWIADAC DLATEGO JAN PAWEÅ‚ II WZAÅ‚ GRZECH NA SIEBJE I USPOKAJAÅ‚ LUDZI TYLKO ZGODA MOZNA DOJC PRAWDE I CIERPIAÅ‚ PRZEZ BOGA I DLATEGO POWINIEN BYC DUCHEM SWIENTYM

Gocko Andrzej i MaÅ‚gorzata z domu Bednarczyk
   ul WYb J PiÅ‚sudskiego 6/2
   PrzemyÅ›l 37-700
   skr 75
   Mieszkamy na Sucharskiego pilsnujemy domu
   Gocko Andrzej

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê