Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: TAJEMNICA DZIECKA PAWłA

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

TAJEMNICA DZIECKA PAWłA

~GOCKO ANDZREJ

2006-12-29 11:34:48

TAJEMNICA DZIECKA PAWłA I GOCKA ANDRZEJA SYNA: 2006-12-29, 20:27:09
   TERAZ MOGE NAPISAC ZE DZIECKO PAWEÅ‚ TRUÅ‚ SIE ZA GOCKIEM ANDRZEJEM SYNEM UZNAÅ‚ MNIE ZA TATA OD DZIECINSTWA SAM ZACZAÅ‚ MOWIC TATO CHODZIAZ WIEDZIAÅ‚ ZE JA JESTEM DRUGIM TATA URATOWAÅ‚ MI ZYCIE BO WTYM CZASIE ANI REKAMI NIE RUSZYÅ‚EM ANI NOGAMI ANI SÅ‚OWA NIE MOGÅ‚EM POWIEDZIEć JAK PO SWOJEMU ZACZELI ROBIC DROGE TO BYÅ‚EM ZDROWY JA CHCE PRAWDE I DLATEGO CIERPIE PRZEZ LUDZI RZADZOCYCH PAWEÅ‚KOWI NIE DAM KRZYWDE ZROBIć STRACIÅ‚ PIRWSZEGO TATA JUZ NIE ZYJE NOSI JUZ MOJE NAZWISKO I MAM CORKE GOCKO EWELINKE KTóRA SIE URODZIÅ‚A 2001r 26 LUTEGO A SLUB CYWILNY ZAWARLISMY 2000r 26 LUTEGO MIAÅ‚EM NAZWAC CORKE NATALIA ZEBY BRONIÅ‚A Z PIERWSZEGO MAÅ‚RZENSTWA DZIECI ALE MA NA DRUGIE NATALIA DLATEGO NIE NAPISAÅ‚EM NA GROBOWCU DZIADEK JAK OJCIEC GOCKO JAROSÅ‚AW UMARÅ‚ 1998r ZEBY MNIE DZIECI Z PIERSZEGO MAÅ‚ZENSTWA NIE POROZBIJALI TAK KOCHAM DZIECI I NIE DOPUSCIÅ‚EM OJCA DO SADU BO BY PRAWDE WYCIAGNAÅ‚ JA DZWIGAÅ‚EM CAÅ‚Y CIEZAR BO WSZYSTKO WIEM
   GOCKO ANDRZEJ

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê