Komentarze do artyku³u: Joseph Ratzinger Benedykt 16
Nasze życie, by było piękne...
~Edyta
2007-11-05 21:25:34
-musi być wypełnione myślami o innych. Autorką tych słów jest Matka Teresa.
Ciężko dorównać takiemu człowiekowi jak Jan Paweł 2... Ludzie na całym świecie znali Tego człowieka... Durzo ludzi opłakiwało Jego śmierć. Każdy jest księgą o innej treści...
Jednak durzo nas wszystkich łączy... Ciebie Benedykcie z Janem Pawłem 2 łączy dobroć i misja do spełnienia...
Życie Tego wielkiego czlowieka było wypełnione myślami o innych i dlatego ,było takie
piękne. Nikomu nie są potrzebne dowody że Był On osobą świętą. Każdy jest o tym przekonany! Ludzie pamiętają wszystkie dobre uczynki... Wszystkie wspaniałe osoby.
Cieszę się że to Ciebie wybrano. Mam nadzieję że zobacze Cię jeszcze kiedyś z bliska (byłam raz na audiencji ) i uslysze wiecej słów po polsku ; )
Przepraszam za wszystkich moich rodaków, którzy żle sie wyrażają, nie maja kultury. Inaczej tego nie można określić. niektórymi opiniami , ludzmi nie warto się przejmować. niw wiem czy Czytasz nasze opinie ani czy akurat moją ale mam nadzieję ze tak... Dobrze że jest taki ktoś. Dobrych ludzi powinno być więcej... Zeby bylo brać z kogo przyklad.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.