Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Nasze życie, by było piękne...

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Nasze życie, by było piękne...

~Edyta

2007-11-05 21:25:34

-musi być wypełnione myślami o innych. Autorką tych słów jest Matka Teresa.
   Ciężko dorównać takiemu czÅ‚owiekowi jak Jan PaweÅ‚ 2... Ludzie na caÅ‚ym Å›wiecie znali Tego czÅ‚owieka... Durzo ludzi opÅ‚akiwaÅ‚o Jego Å›mierć. Każdy jest ksiÄ™gÄ… o innej treÅ›ci...
   Jednak durzo nas wszystkich łączy... Ciebie Benedykcie z Janem PawÅ‚em 2 łączy dobroć i misja do speÅ‚nienia...
   Å»ycie Tego wielkiego czlowieka byÅ‚o wypeÅ‚nione myÅ›lami o innych i dlatego ,byÅ‚o takie
   piÄ™kne. Nikomu nie sÄ… potrzebne dowody że ByÅ‚ On osobÄ… Å›wiÄ™tÄ…. Każdy jest o tym przekonany! Ludzie pamiÄ™tajÄ… wszystkie dobre uczynki... Wszystkie wspaniaÅ‚e osoby.
   CieszÄ™ siÄ™ że to Ciebie wybrano. Mam nadziejÄ™ że zobacze CiÄ™ jeszcze kiedyÅ› z bliska (byÅ‚am raz na audiencji ) i uslysze wiecej słów po polsku ; )
   Przepraszam za wszystkich moich rodaków, którzy żle sie wyrażajÄ…, nie maja kultury. Inaczej tego nie można okreÅ›lić. niektórymi opiniami , ludzmi nie warto siÄ™ przejmować. niw wiem czy Czytasz nasze opinie ani czy akurat mojÄ… ale mam nadziejÄ™ ze tak... Dobrze że jest taki ktoÅ›. Dobrych ludzi powinno być wiÄ™cej... Zeby bylo brać z kogo przyklad.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê