Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: DUCH SWIENTY JAN PAWEÅ‚ II

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

DUCH SWIENTY JAN PAWEÅ‚ II

~GOCKO ANDRZEJ

2008-03-31 22:41:17

2008-03-31 21:40:46
   OD: GOCKO ANDRZEJ
   DOPILNUJCIE GOCKO JAROSÅ‚AW OJCIEC BRONIÅ‚ WOJSKO POLSKIE SAD I BOGA ZOSTAWIÅ‚ DOWOD NA GRUNCIE HISTORIA NARUSZEN GRUNTU NA UL MAJ H SUCHARSKIEGO W PRZEMYSLU ZEBY NIE RUSZAC STALINA LENINA I HITLERA ZEBY NIE BYÅ‚O WOJEN JAN PAWEÅ‚ II BRONIÅ‚ KROLOWE POLSKE MATKE BOSKE I JEZUSA BRONIÅ‚ LUDZI I DZIECI ZOSTAWIÅ‚ WIARE ANI OJCIEC NIE DOKONCZYÅ‚ ANI PAPIEZ SYNA GOCKA ANDRZEJA ZABLOKOWALI LUDZI PARTYJNI I Z SOLIDARNOSCI TERAZ CZEBA ODBLOKOWAC PARTYJNI LUDZI NADZOR BUDOWLANY NIE WOLNO KÅ‚AMAC TRZEBA OGRODZENIE ROZEBRAC I POSTAWIC W PIERWOTNYCH ICH GRANICACH MAPA KATESTRALNA KÅ‚AMANA Z ROKU 1952r TAK JAK BY KÅ‚AMAÅ‚ WOJSKO POLSKIE SAD I BOGA JAN PAWEÅ‚ II ZABLOKOWAÅ‚ DWOMA MAÅ‚GORZATAMI I DZIECMI JAK UNIEWAZNIAÅ‚ MI ZWIAZEK KOSCIELNY I WEZME SLUB Z DRUGA MAÅ‚GORZATA BEZ WYCIAGANIA WINY TO DOSTANE NUMER DOMU I WTENCZAS BEDZIE DOM NA SKALE WIARA PODBIJE GOCKO ANDRZEJ DUCH WZYWANY PRZEZ JANA PAWÅ‚A II JESTEM NA STRONIE INTERNETOWEJ TRZEBA WEJSC NA GOGLEE I NAPISAC UKRAINA GOCKO ANDRZEJ YAM SA MOJE PISMA EMEJ PUMA971@WP.PL PO POLSKU PROSZE PISAC MIESZKAM W PRZEMYSLU NA UL MAJ H SUCHARSKIEGO PILNUJE DOMU 37-700 PRZEMYSL

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê