Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: KSIEGE ZAMKNAŁEM ANDRZEJ SW

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

KSIEGE ZAMKNAŁEM ANDRZEJ SW

~GOCKO ANDRZEJ

2009-04-07 20:12:08

Panie Generale Sikorski zołnierz Polski wzorowy Wojska Polskiego brał dwie przysiegi Gocko Andrzej MELDUJE ZE JESLI NIE WYJASJA Z PORUCZNIKIEM KRAKOWA I PDPORUCZNIKIEM Z RZESZOWA TO TRYBUNAŁ KONSTYTUCYJNY ROZWIAZA GOCKO ANDRZEJ ZABLOKOWEAŁ NA UL MAJ H SUCHARSKIEGO MAJOR H SUCHARSKI DFLACZEGO BYŁ PEDAŁEM I PODAŁ SIE POD WESTTER PLATTE OGRODZENIEM ZAQBLOKOWAŁEM STOI POŁ NA POŁ NIEMCY PRZEGRAJA ROSJA WYGRA DLATEGO MAJA BYC NOWE NOTARIALNE AKTY W BYŁYM WOJEWODZTWIE PRZEMYSKIM PRZEMYSL MA BY KRASICZYN ZURAWICA MEDYKA HERMANOWICE BOLESTRASZYCE TO MA PRZYJAC PRZYSZŁY WOJEWODA MIASTA PRZEMYSLA GOCKO KRZYSZTOF I ZASTEMCA PANA ROMANA LISA CORKA JAK TO NIOE ZROBICIE GOCKO ANDRZEJ BEDZIE DUCEM A TASK MA BYC NARAZIE WZOROWY ZOŁNIERZ WOJSKA POLSKIEGO GOCKO ANDRZEJ ZE U8RATOWAŁ STOLICE WARSZAWE NA PLACU ZWYCIESTWA NIEMA PIŁSUDFSKIEGO BEDZIE ZNANY ZOŁNIERZ WOJSKA POLSKIEGO WZOROWY GOCKO ANDFRZEJ BRUKSELA MA WYKUPIC TEREN WRAZ Z BUDYNKAMI ZEBY LUDZI NIE RZADZILI DO GORODOKU BYŁA MAŁOPOLSKA JEST KŁAMANA DLATEGO BEDA WOJEWODZTWAS I KRAKOW PIERSZE MIASTO ZABYTKOWE DRUGIE PRZEMYSL A LWOW NAJPIEKNIEJSZEW NA SWIECIER ,TAM ZAMKNOŁEM GROBOWCE TYLKO ŁUCZAKOWSKI CMENTAZ MA ZOSTAS WSZYSTKIE TRUPY TRZEBA SPALIC I POPIUŁ POROSYPYWAC NA DROGI MZERBY TRZESIEN ZIEMI NIE BYŁO DFZIECI URATOW3AŁY KONIEC SWIATA DLATEGO JAN PAWE4ŁÓ II KOCHAŁ DZIECI

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert