Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: SPRAWDZIŁEM NA SWOIM ZDROWIU

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

SPRAWDZIŁEM NA SWOIM ZDROWIU

~GOCKO ANDRZEJ

2009-04-09 08:34:13

BARDZO PROSZE CAŁY SWIAT WSZYSTKIE PANSTWA GOCKO ANDRZEJ UL MAJ H SUCHARSKIEGO W PRZEMYSLU POLAND - POLSKA OD PRZEMYSLA TRZEBA BUDOWAC POLSKE I WSZYSTKO NAJNOWOCZXESNIEJSZE BO TO CO GOCKO ANDRZEJ WIDZI TYO PODPIJA NA CAŁY SWIAT NIE WOLNO MNIE NISZCZYC DOBRA DROGA PROWADZIC I WTECZAZ POLSKE BUDOWAC OD POLSKI TRZEBA ZACZAC SWIAT BUDOWAC SERCE PANA JEZUSA GOCKA ANDRZEJA SERCE JUZ TRZYMALI ALE ZE DZIECI NIE POROZBIJAŁ TO PUSCILI ALE OJCA TRZYMAJA DLATEGO CMENTARZE TRZEBA ZLIKWIDOWAC TAK TO JEST WYBIERAJA KTO BEDZIE ZYŁ ZEBY NIE DOJSC PRAWDY KOSMOS OPANOWALI I LUDZMI RZADZA NABIJAJA DO GŁOW I TAK ROBIA NIEPOROZUMIENIA GRA POLITYCZNA ZPOWAZANIEM GOCKO ANDRZEJ

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert