Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: PLAC ZWYCIESTWA WARSZAWA

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKAŻ WSZYSTKIE WĄTKI

PLAC ZWYCIESTWA WARSZAWA

~GOCKO ANDRZEJ

2009-06-03 10:33:28

BEDZIECIE ZYC JAK MOJE PISMA ZREALIZUJECIE I DUCHA ZAMIENICIE NA WZOROWEGO ZOŁNIERZA WOJSKA POLSKIEGO BRAŁEM DWIE PRZYSIEGI NIE NADARMO MA BYC ZNANY NA PLACU ZWYCIESTWA W WARSZAWIE GOCKO ANDRZEJ ZEBY CAŁY SWIAT SZANOWAŁ GOCKA ANDRZEJA NIE WOLNO PODBIJAC TYLKO DOBRA DROGA PROWADZIC GOCKA ANDRZEJA I RODZINY NIE WOLNO NIOSZCZYC PRZEKONALISCIE SIE JAK BLOKOWQALISCIE GOCKA ANDRZEJA WOJNY NA CAŁYM SWIECIE JESTEM W INTERNECIE TZREBA WEJSC NA WWW.GOOGLE.PL I NAPISACV GOCKO ANDRZEJ TAM SA MOJE PISMA NA TYTULE BENEDYKT XVI RZEBY DOBRZE RZADZIC SWIATEM NIECH WSZYSCY PRZECZYTAJA POLACY LUDZIE

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertę