Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: PROSZE O POMOC TAK JAK JA WAM

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKAŻ WSZYSTKIE WĄTKI

PROSZE O POMOC TAK JAK JA WAM

~GOCKO ANDRZEJ

2009-06-08 19:48:04

JESTEM NA STRONIE INTERNETOWEJ TRZEBA WEJSC NA WWW.GOOGLE.PL I NAPISAC GOCKO ANDRZEJ TAM SA MOJE PISMA NA TYTULE BENEDYKTA XVI RZEBY DOBRZE RZADZIC SWIATEM PROSZE ODPISAC NA BARDZO PROSZE MOJA RODZINE CZTERO OSOBOWA WYSƁAC DO SANATORIUM NAJLEPSZE W POLSCE ZEBY ZAPOMNIEC OD DZIECINSTWA BLIZNY GOCKO ANDRZEJ MAƁGORZATA CORKA EWELINKA I PAWEƁ GOCKOWIE PILNUJEMY DOMU NA UL MAJ HENRYKA SUCHRSKIEGO WYTƁUMACZE DLACZEGO MAJOR BYƁ PEDAƁEM I DOSTAƁ DEPRESJE POD WESTERPLATTE MOJ ADRES WYB J PIƁSUDSKIEGO 6/2 37-700 PRZEMYSL PROSZE O POZYTYWNE ZAƁATWIENIE SPRAWY NICZEGO NAM NIE ZAƁOWAC NIE MAMY PIENIEDZY I PROSZE KONTO ZAƁOZYC PESEL GOCKA ANDRZEJA 64102809473 PRZEZ PREZYDENTOW LECHA WAƁESY I KWASNIEWSKIEGO ZAMKNELI MNIE DO PSYCHIATRYKA I OSIEM TABLETEK NA UROJENIA ZA TO ZE CHCIAƁEM POROZMAWIAC MUSIAƁEM SIE PODDAC TEN LEKARZ NIE ZYJE ZEBY NIE BYƁO DOWODOW CHCE ODPOCZAC NA WAKACJACH W SANATORIUM W POLSCE

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytułu odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê