Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: KONiIE RATUJA CAŁY SWIAT

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

KONiIE RATUJA CAŁY SWIAT

~GOCKO ANDRZEJ

2009-08-17 07:04:31

KROL CAŁEGO SWIATA OPISUJE KONIE POWYWOZILI Z PRZEMYSLA Z PIKULIC Z PRAŁKOWIEC ZROBILI SKŁAD CELNY KONIE GOCKA ANDRZEJA RATOWALI PRZEZ TO ZNISZCZYLI GOCKA ANDRZEJA A POZNIEJ LECZYLI STRESY I NERWY AZ PTAKI POCHOWALI ZEBY MNIE WYLECZYC ODCIELI OD SWIATA TYLKO W POLSCE ZYŁEM GADECKI LEKARZ PSYCHIATRYK ZA TO ZE CHCIAŁEM POROZMAWIAC Z PREZYDENTEM WAŁESA I KWASNIEWSKIM DOSTAŁEM OSIEM TABLETKI NA UROJENIA MUSIAŁEM SIE PODDAC GDZIE KOLEGA TAKIE DWIE ZAZYŁ I DWA DNI SPAŁ ,I DO UBIKACJI NIE MOGŁ TRAFIC NIE ZYJE JUZ TEN LEKARZ ZA MOJA KRZYWDE I CAŁY SWIAT NASTEPNYM RAZEM BYŁEM W PSYCHIATRYKU ZAMKNELI MNIE NIE CHCIELI MNIE WYPUSCIC ALE NOWA PANI DOKTOR MNIE WYPUSCIŁA DAŁEM JEJ POSCIEL I WYSZŁA ZAMAZAI DZIECKO MA ZDROWE BRONEK GLINCZAK BIŁ KONIE BATEM ZEBY MNIE RATOWAC UKRAINCY NIE MIELI GŁOWY KONIE ZANIEDBALI PRZEZ NIEMCOW KONIE WYWOZILI DO ZERZNI MAFIE PAPIEROSOWA NIEMCY UTWORZYLI PRZEMYTY MAFIE POOTWIERALI UKRAINE PODBIJALI ZEBY BEZ WOJNY RZADZIC CAŁYM SWIATEM WSZYSTKIE PANSTWA SWIATA MAJA MIEC TYLE SAMO DO GADANIA POLSKE TRZEBA CHWALIC ZE ROBI MIEDZY PANSTWAMI ROWNOWARTOSC TO JEST SERCE PANA JEZUSA WODA I CHLEB--- KREW I CIAŁO

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert