Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: TERAZ WY DOMIE PRZYJDZIECIE

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

TERAZ WY DOMIE PRZYJDZIECIE

~GOCKO ANDRZEJ

2009-08-18 19:11:03

BOHATER MIASTA PRZEMYSLA GOCKO ANDRZEJ WZOROWY ZOŁNIERZ WOJSKA POLSKIEGO BRAŁ DWIE PRZYSIEGI WOJSKOWE ZA GENERAŁA JAROZELSKIEGO I ZA PANA PREZYDENTA LECHA WAŁESE TO JUZ NIE ZARTUJE PRZEZ WILCZE DAWALI BRUDNE PIENIADZE PRZEZ KSIEZY PRZEZ BIEGŁYCH SADOWYCH ZAMYKALI DO WIEZIENIA ZEBY ZYLI I ROBILI NIEPOCZYTELNYCH TERAZ CO WOJSKO POLSKIE JEST ZA KSIEZMI I WOJSKO POLSKEI JEST ZA TRYBUNAŁ KONSTYTUCYJNY I NIE POZABIJALI BY SIE JAK BY GOCKO ANDRZEJ ZAWIUSŁ DOKUMENTY DO SADU ADMINISTRACYJNEGO DO RZESZOWA 1998r W1999rBRONILI SIE KOMPUTERAMI ZE NIE PRZESTAWIA SIE NA 2000r OPRACOWANE PRZEZ GOCKA JAROSŁAWA TRZYMALI MNIE BURZAMI I DUSILI W ŁUZKU ZEBY KONIEC SWIATA NIE BYŁO DLACZEGO JAK CHIRURGIA MNIE PUSCIŁA TO ZAMYKALI MNIE DO PSYCHIATRYKA ZA PRAWDE NIC BY NIE BYŁO TYLKO LUDZIOM BY GŁOWY POZMIENIALI NIE CHCIAŁEM POKAZYWAC NA GRUNCIE TERAZ NIECH ZA GOCKA ANDRZEJA BENEDYKT XVI I WSZYSCY PREZYDENCI PANST BRONIA ZEBY MNIE NIE NISZCZYLI BO BEDA UMIERAC NA ZAWAŁY SERC LUB GINAC TO CO BEDE PISAŁ MACIE TO WYKONYWAC I BEDZIE DOBRZE NA CAŁYM SWIECIE PSYCHIATRYKI ZLIKWIDOWAC NIE MA BRONIENOIA WSZYSCY SA MONDRZY TRZEKAM NA SUCHARSKIEGO BEZ NUMERU I NA PANA LISA BIEGŁEGO SADOWEGO PROSZE ODNALESC W POLSCE JEST CORKA ZOSTAŁA W PRZEMYSLU

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert