Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: PASTWISKO I GRUNTY

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

PASTWISKO I GRUNTY

~GOCKO ANDRZEJ

2009-08-21 15:31:25

JAK JA BYŁEM GOSPODARZEM MIAŁEM BYDŁO HOJNE CZTERY KOTY DO ROBOTY I DWIE MYSZY DOJNE.KONIA PORWAŁ MI JASTRZĄB A DRUGIEGO W GRUDKU JAGIELOŃSKIM ZJADŁY WSZY. TERAZ SAM NOSZĘ HOMONT I CIĄGNĘ PŁUG JAK CZEREŚNIAK Z CZTERECH PANCERNYCH .BIEGLI SADOWI DALI NA PIŚMIE JAK ORAĆ MIEDZE I STAWIAĆ WIADUKTY.MUSZĘ JEŻDZIĆ NA KONIU JAK WINETU WTEDY WPUSZCZĄ MNIE DO URZĘDU BO TAM DOBRE SĄ PASTWISKA I BĘDZIE HUZARIA ONI MAJĄ DUŻO KONI.MUSZĘ KOŃCZYĆ BO GŁOWA BOLI OJ JAK STRASZNIE BOLI Z POWAŻANIEM GOCKO ANDRZEJ KOŃ POLSKIEGO WOJSKA

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert