Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: PARKAN MIEDZA I BIEGLI SĄDOWI

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

PARKAN MIEDZA I BIEGLI SĄDOWI

~ANDRZEJ GOCKO

2009-09-03 09:52:55

WZOROWY ZOŁNIERZ BOHATER MIASTA GOCKO ANDRZEJ OŚWIADCZA ZE , MÓJ DZIADEK WŁADYSŁAW BIEGAŁ Z KOSĄ W GRUDKU JAGIELOŃSKIM I BIŁ KOSĄ ZA TRZY PALCE ŁĄKI KTÓRĄ ZAORAŁ SĄSIAD JAK PAWLAK W FILMIE .NA TEJ ŁĄCE PASŁY SIĘ KONIE O DWÓCH GŁOWACH.DZIADEK POSTAWIŁ PŁOT ABY KONIOM NIE KRADLI TRAWY BO KONIE BRONIŁY BIEGŁYCH SĄDOWYCH. MAM ŚLADY NA GŁOWIE OD KOŃSKICH KOPYT I NA GRUNTACH BO KONIE MAJĄ NA KOPYTACH PIECZĘCIE SĄDOWE A NA ZADZIE MAPY KASTRALNE.NA MOJEJ GŁOWIE JEST CAŁY ŚWIATBĘDĘ BRONIŁ MOSKWY JAK KONAN BARBARZYŃCA I BEDĘ JEŻDZIŁ NA KONIU JAK JÓZEF PIUŁSUDZKI NIECH ŻYJĄ KONIE.

ODPOWIEDZ

POJEBANIEC

~TERESA UCHMAN

2009-09-03 09:57:47

IDŻ ŚIĘ LECZYĆ NA NOGI BO NA GŁOWE JEST ZA PUŻNO POJEBAŃCU A KONIA TO MASZ W GŁOWIE POJEBAŃCU I OSRAŃCU. JESTES PIJUSEM I ŚMIERDZIELEM LEPIEJ SIĘ UMYJ BO PRZYNOSISZ WSTYD LUDZIOM.

ODPOWIEDZ

tabletki psychotropy i głowa

~GOCKO ANDRZEJ

2009-09-03 16:18:49

wzorowy zolniez andrzej gocko apeluje ze nie pomagaja mu tabletki na urojenia bo przepijam je piwem i biegli sądowi nie będą sie bronic jego dupa tylko głową do kturej ma dostep kon z grodka i duch dziadek na moim jezyku sa slady jak go wyciagałem teraz bedzie prawda jestem jego duchem konia i grunty na kupie mojej oram sieje pale konia wale gocko prawdai cała prawda omnie wariacie

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert