Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: DWOCH TESCIOW TADEUSZOW

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

DWOCH TESCIOW TADEUSZOW

~GOCKO ANDRZEJ

2009-09-14 08:24:59

DUCH OSWIATCZ GOCKO ANDRZEJ ZE KARDYNASŁ DZIWISZ I BENEDYKT XVI NIE BEDZIE MIAŁ ZONE TYLKO KARDYNAŁOWI BISKUPI I PROBOSZCZY DLATEGO JEST CHYMN Z ZIEMI WŁOSKIEJ DO POLSKI MATKA BOSKA CZESTOCHOWSKA POWEDRUJE DO WATYKANU A ZROBIA ZE ZŁOTA MATKE BOSKE KROLOWE POLSKE JAK TRZYMA JANA PAWŁA II TO MA BYC NA N 10 LECIE SLUBU CYWILNEGO GOCKA ANDRZEJA 26 LUTEGO SLUBEM CYWILNYM PODBIŁEM 2000r A ZEBY ZATWIERDZIC TO NA ROCZNICE URODZIŁA SIE EWELINKA GOCKO 26 LUTEGO 2001r I I MAM DWOCH TESCIOW TADEUSZOW BO SIE URODZIŁEM NA TADEUSZA JEDEN TESCIU NIE ZYJE BEDNARCZYK DOSZLISMY DO WYKINGOW Z OPOWIADAN ZDZIWIŁ SIE ZE WSZYSTKO WIEM

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert