Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: KUŻNIA

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

KUŻNIA

~GOCKO ANDRZEJ

2009-09-15 19:32:04

WYBUDUJĘ 600 STAJNI DLA KONI I BĘDE BUDOWAŁ KUŻNIĘ JA GOCKO ANDRZEJ BĘDE GŁÓWNYM KOWALEM BĘDE ZATRUDNIAŁ POSŁÓW ŻEBY KULI KONIE DUCH KRZYSZTOF GOCKO BEDZIE ODLEWAŁ MIECZE DLA KRÓLA JGGIELY ŻEBY MOG BIĆ WSZYSTKICH KAPUCYNOW I BEDOM DAWAC PO TRZY SLUBY WDOMU NA SKALE WZOROWY ZOLNIERZ GOCKO ANDRZEJ KUPI PASWISKA NA UKRAINIE ZEBY WOJSKO PASLO KONIE W GARUDKU JAGIELONSKM AKONIE SPRZEDAM NIEMCOM ZEBY BRONILI LUDZI JA MAM PO KULAH BLIZNY IMIEMCY KUPIOM BROWARY ŻEBY BRONIC LUDZI A PIWKO BEDOM DAWALI LUDZIOM ZE DARMO ZEBY NARUD SIE MODLIL DOTRECH DUCHUW JAROSLAWA ANDRZEJA KRZYSZTOFA KTORZY BRONI DOMU NA SKALE BO KRZYSZTOF DUCH BRONI KUZNI GOCKO ANDRZEJ I JAROSLAW BENDOM BRONIC BARU NA SKALE ISLADOW NA GRUNCIE WZOROWY ZOLNIERZ GOCKO ANDRZEJ

ODPOWIEDZ

KOWALU

~KARINO

2009-09-15 19:35:14

NAJPIERW ZABIJ SOBIE ĆWIEKA W TEN JEBNIĘTY ŁEB BO PISZESZ CIAGLE PIJANY HUJ JEDEN WIE O CO TOBIE CHODZI POJEBAŃCU.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert