Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: LONKA GOCKA PANSTWO CHOWAŁO

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

LONKA GOCKA PANSTWO CHOWAŁO

~GOCKO ANDRZEJ

2009-10-24 21:43:53

BOHATER MIASTA PRZEMYSLA GOCKO ANDRZEJ CHCE DOBRZE GOCKO JAROSŁAW OJCIEC I GOCKO ANDRZEJ CHCIAŁ WIEDZIEC DLACZEGO NA WILCZU W PRZEMYSLU W 1944 R ZBURZYLI DOM I W 1975 r ZBURZYLI DOM I WYBUDOWALI POLICJE I Z PRZEMYSLA WOJEWODZTWO ZROBILI JUZ TERAZ WIEM DLACZEGO NIE MAM NUMERU DOMU I PODZIAŁU FIZYCZNEGO NA GRUNCIE NIE MOGE Z BRATEM ZROBIC GRA POLITYCZNA NANIBY ZE GOCKOM POMAGAJA JAK PRAWDE DOCHODZILI TO SIE SYNAMI BRONILI GOCKIM KRZYSZTOFEM I ANDRZEJEM ANDREZJ NAJGORZEJ CIERPIAŁ ZEBY LUDZIE ZYLI CAŁY CIEZAR DZWIGAŁ RAZEM Z OJCEM NIE CHCE WIECEJ OPISYWAC BO SPRAWDZIŁEM NIEBO I ZIEMIE PRZEZ TO ZE BURZYLI GOCKOM DOMY I DAWALI KOMUNALNE ALBO PIENIADZE ZE GOCKOIE CHCA TYLKO PIENIADZE TYM SIE POLITYCY BRONILI A JAK MILJARDY ZARABIAJA TO NIEROZLICZA TYLKO AFERE ROBIA ZA BŁACHE SPRAWY ZEBY SWOJE TUSZOWAC GOCKAMI BRONILI POLSKE GOCKIM WŁADYSŁAWEM DZIATKIEM BLIZNIAKAMI ROMANEM I JAROSŁAWEM BO ICH POROZBIJALI I GOCKIM ANDRZEJEM GOCKO LONKIM W GDANSKU MIESZKAŁ NA UL BISKUPI 5 TAM SKONCZYŁ ZYCIE PANSTWO GO CHOWAŁO

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert