Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: CAŁY SWIAT PRZEZ TO CIERPI

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

CAŁY SWIAT PRZEZ TO CIERPI

~GOCKO ANDRZEJ

2010-02-06 22:46:50

PROSZE BENEDYKTAMAKEJDZEKSON NIECH WYJDZIEN NAJAW DUCH NIECH UWIEZY CAŁY SWIAT ZE ZYJE DZIEKUJE LEKARZOWI O POZOROWANIE ZGONU TAK JAK GOCKO ANDRZEJ NIE ZYŁ NA CAŁYM SWIECIE ROK CZASU OD 1996 ROKU DO 1997 ROKU ZA TO ZE PIERSZA ZONA NIEPRZYSZŁA ODWIEDZIC Z DZIECMI TO GOCKO ANDRZEJ MA DRUGEZONE I ZNAŁSWIAT PISAŁA Z KWIATEK SOS NA DZIAŁCE DRUGA ZONA ZEBY JAN PAWEŁ II BYŁ W PRZEMYSLU 2000 ROKU ALE NIE POMOGLI CZYMALI MNIE KOSCIOŁEM PRZECIEZ OJCA STRACIŁEM ZA KONIA I DALEJ BYŁEM KONIEM MUSIAŁEM DO ZURAWICY PODPISYWAC BO DOKTOR ROTTE MIAŁ KONIA I SYBERIE BY GO ZADUSILI TAK JAK SIOSTRE BENEDYKTE Z SWIETEJ TROJCY I MOWILI ZE PRZEZ GOCKOW GINA WSZYSCY JAKCHCA SPRAWDZIC NA GRUNCIE TO CAŁY SWIAT BEDZIE PISAŁ BEZ SADU TO UDOWODNIMY PRZY TELEWIZJI LEPIEJ NIECH SIE PODDADZA SEMKO DRUZGAŁA POPKOWA POPEK I PIERWSZA ZONA GOCKO NAZWISKO ZABIERAM BEDZIE KŁOPOTOWSKA MAŁGORZATA DZIECI ZOSTAJA NA MOIM NAZWISKO0 NATALA I AREK GOCKO TADEK KŁOPOTOWSKI BRONIŁ KONIA A GOCKO ANDRZEJ BRONIŁ PATALOGICZNA RODZINE NAWET NIEPOMOGLI FINANSOWO ZEBRAKA ZE MNIE ZROBILI WINDYKACJE JESTEM Z DRUGA ZONA BRONILISMY LUDZI DRUGA ZONA MIAŁA MIEC NOGE OBCIETE ALE URATOWAŁEM DZIURE MIAŁA CAŁA SINA

ODPOWIEDZ

TY DEBILu

~BENEDYKT XVI

2010-02-07 19:33:38

KOŁEK W DUPE I DO KOPALNI NIEROBIE CHODZACY WODA PRAD I DO PIWNICY!!!! UMYJ DUPE BO SMIERDZISZ .... A TWOIMI PISMAMI TO BEZDOMNI DUPE WYCIERAJA BO I TAK TEGO NIKT NIE CZYTA KONUSIE CHODZACY..

ODPOWIEDZ

Andrzejku.

~Dzinek

2010-02-08 15:58:12

Ty cwelu nie znasz goscia to nie pierdol.Za co ty sie kurwo masz.Stara cie pewnie w kondonie na smietniku znalazla.Sam hoju mozesz sie znalezc w takiej sytuacji.A wogole to spierdalaj!!!!!!!!.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert