Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: UWOLNONY BEDZIE

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

UWOLNONY BEDZIE

~GOCKO ANDRZEJ

2010-03-24 14:45:59

PROSZEPODZIEKOWACGENERAŁOWI JAROZELSKIEMU ZE BRONIŁ PREZYDENTOW PANSTW A PREZYDENTOWI LECHOWI WAŁESIE PODZIEKOWAC ZE BRONIŁ BISKUPOW PANSTW I KARDYNAŁOW JAN PAWEŁ II ZROBIŁ DUCAZ GOCKA ANDRZEJA ZEBY NIE BYŁO WOJNY Z PTRZEMYSLA PRZEKAZUJE KSIEZYC BENEDYKTOWI XVI PO TO JEST NATTO ZEBY DOBRZE RZADZIC KSIEZYCEM OPANOWALI W 1999 ROKU NA 2000 ROK SLUBEM CYWILNYM PODBIŁ GOCKO ANDRZEJ 2000 ROK I CORKA SIE URODZIŁA NA ROCZNICE SLUBU ZEBY ZATWIERDZIC PIERWSZA ZONE BRONIŁEM I PATALOGICZNA RODZINE JESTEM ZABLOKOWANY KOSCIELNYM SLUBEM DOPIERO UNIEWARZNIABEDZIE PRZEMYSL WOJEWODZTWEM I GOCKO KRZYSZTOF WOJEWODA Z PIERSZEGO MAŁZENSTWA CORKA RATOWAŁA GENERAŁA JAROZELSKIEGO A Z DRUGIEGO MAŁZENSTWA CORKA PANA LECHA WAŁESE MAM DWIE CORKI DWOCH SYNOW PRZEPISAŁEM Z PIERWSZEGO MAŁZENSTWA I Z DRUGIEGO PROSZE SZANOWAC DZIECI CAŁEGO SWIATA DLATEGO JAN PAWEŁ II KOCHAŁ DZIECI BLIZNIAK GOCKA JAROSŁAWAKTORY JEST W GORODOKU TEZ MA DWIECORKI

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert