Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: NIECH ZYJE WOLNOSC I SWOBODA

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykułu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKAŻ WSZYSTKIE WĄTKI

NIECH ZYJE WOLNOSC I SWOBODA

~GOVCKO ANDRZEJ

2011-04-06 20:25:31

Teraz tƂumacze dlaczego nie zyje Pan Prezydent Lech Kaczynski wejscie sobie to do serca GOCKO JAROSƁAW TƁUMACZYƁ SYNOWI DLACZEGO MU TAK W ZYCIU CIEZKO TERAZ JUZ WIEM SPRAWDZIƁEM TO TERAZ WY SPRAWDZIE KTO DAƁ POZWOLENIE NA HOTEL GROMADA W PRZEMYƚLU KTO DAƁ POZWOLENIE NA BAZAR MEDYKA I KTO PRZEJSCIE DLA PIESZYCH UTWORZYƁ KTO DAƁ POZWOLENIE NA SUCHARSKIEGO MIAƁ BYC MOST ZROBILI NASYP PO SMIERCI GOCKA JAROSƁAWA NIE WYJASNILI SPRAWY W 1998 ROKU TYLKO PUSCILI BUDOWLE KTO BEDZIE SILNIEJSZY WƁASCICIELE BAZARU MEDYKI KTORZY LUDZI POWKƁADALI NA BAZAR MEDYKA PO 50.000 CZY ZA GOCKIEM JAROSƁAWEM DLATEGO Z SYNA GOCKA ANDRZEJA CHCIELI ZROBIC ZBOCZENCA ALE GOCKO ANDRZEJ CHCIAƁ SIE ZABIC ALE MIAƁ ZYC KOLAMI TEZ RZADZA UKAZAƁA MI SIE MATKA BOSKA NA CHIRURGI NA SZYBIE PODPISAƁEM DO PSYCHIATRYKA WIEDZIELI O MNIE CAƁA PRAWDE W PRZEMYSLU PIERW MNIE PODBIJALI A POZNIEJ NISZCZYLI GOCKO ANDRZEJ ZA PRAWDE BYƁ ZAPINANY W PASY POLICJA ZAWOZIƁA DO PSYCHIATRYKA CHODZIAZ BYƁEM SPOKOJNY Z ULICY MNIE ZWIJALI BO WƁASCICIELE BAZARU MEDYKI ZNA GRUBE RYBY NAWET POLICJA GO SIE BOI PROKURATURA I JAK MOZNA DOJSC PRAwde z sucharskiego ul jak Gocka Andrzeja tzrymali

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytułu odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisław Michalkiewicz
Nasze kanały RSS:
główny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê