Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: WYBACZAJCIE

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

WYBACZAJCIE

~GOCKO ANDRZEJ

2011-04-12 21:04:48

PISZE ZEBY BYŁA ZGODA I LUDZIE PO SADACH NIE CHODZILI JA TEZ ZAŁATWIAM BEZ SADU ZEBY LUDZIE NAPRAWILI SWOJ BŁAD A JAK BY SAD PROWADZIŁ TO BY SIE LUDZIE NAWZAJEM NISZCXZYLI TAK SAMO JEST STALIN HITLER REKE SOBIE PODALI ZE POLSKE ZNISZCZA ALE STALIN CHCIAŁ SIE WYCOWAC BO GO HITLER WROBIŁ DLATEGO TYLE OFICEROW ROSZCZELALI POŁ POLSKI ZA NIEMCAMI POŁ ZA ROSJANAMI CAŁY CIEZAR WZIAŁ NA SIEBIE STALIN ZEBY OFICER POLSKI NIE ZABIJAŁ OFICERA POLAKA TO TAJEMNICA ROSJAN SPRAWDZIŁEM WSZYSTKO PISAŁEM I OGLADAŁEM TELEWIZJE WSZYSTKO MI TŁUMACZYLI TAK JAK BYM ZNAŁ HISTORIE KATYN AZ SERCE BOLI JAK SIE SŁUCHA ALE CO ZROBIC PRZECIEZ DO KONCA ZYCIA NIE BEDA SIE SKARZYC TRZEBA PRZEBACZYC TAK JAK NIEMCOM AZ MOR BERLINSKI ZBURZYLI GORSZA ZEZN ZROBILI DZIECI NAWET CIERPIELI I DUSILI I PALILI

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert