Komentarze do artykułu: Joseph Ratzinger Benedykt 16
Ciezka sprawa...
~polcia2236
2005-04-21 13:16:56
Wychowalam sie przy naszym ukochanym papiezy Janie Pawle II i bedzie mi bardzo ciezko...pamietam gdy byl moim rodzinnym miescie...gdy podeszlam do niego czule mnie przytulil i pocalowal w czolo...nigdy tego niezapomne...ale na kazdego czlowieka przychodzi kiedys pora...niestety...nowy papiez to niemiec...nielubie niemcow...niedlogo dojdzie do tego ze jak bedzie nas odwiedzal to bedziemy go witac ,,hai hitlla``(sory za pismo ale nieucze sie niemieckiego)
ODPOWIEDZNie wiem jak tak mozesz...
~Ewa
2005-05-08 05:58:13
Mialas ten zaszyczyt,ze widzialas Ojca Sw.Jana Pawla,ualowal Twoje czolo.Chyba tego w ogole nie przezylas skoro nie potrafisz uszanowac nowego wyboru...To byl przyjaciel naszego Papieza.A jciec Sw.prosil by uszanowac wybor Jego nastepcy i,aby traktowac Go godnie,aby przyjac Go z miloscia.Nie rozumie Twojej postawy!Widac jak bardzo powierzchowna byla Twoja milosc do naszegoOjca Sw.jak nie potrafisz spelnicJego prosby.Z pozdrowieniami i zmodlitwa.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.