Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Hitler XVI

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16

POKA WSZYSTKIE WTKI

Hitler XVI

~Nati

2005-05-19 14:35:41

Nigdy nie uznam tego papieża...piepszony niemiec :/ DLa mnie mnie zawsze bedzie tylko JAN PAWEŁ II WIELKI !!!

ODPOWIEDZ

Benedykt 16

~Barbara

2005-08-23 13:26:51

Ty jestes pieprzonym polakiem i co milo Ci wydaje mi sie ze nie nikomu nie przeszkadza ze jest niemcem tylko tobie ale zawsze znajdzie sie czarna owca w stadzie wstydze sie takich katolikow jak ty o ile nim jestes pozdrawiam

ODPOWIEDZ

BENEDYKT 16

~niko

2006-03-05 12:10:31

Myślę że ten który wydał taką opinie o Naszym Papieżu jest psychicznym faszystą ! Bo kto inny jak nie faszysta może wydać opinie o Tak Wspaniałym Człowieku jakim Jest Nasz Papież !

ODPOWIEDZ

nie kierujmy się sterotypami

~żabka

2006-05-02 06:02:43

Benedykt XVI został powołany na tron piotrowy przez Boga, a Bóg napewno wie co robi i wie również, ze Benedykt XVI jest dobrym czlowiekiem. Hitler był zły, ale Joseph Ratzinger gdyby był równie złym czlowiekiem, nie chcial by służyć ludziom i nie wybralby drogi kaplaństwa. Wiemy wszyscy, ze bol po stracie Jana Pawla II byl wielki. Tak naprawdę wielu z nas doceniło naszego Papieża Polaka w jego ostatnich chwilach na ziemi. Nie popelniajmy znów tego samego błędu i zacznijmy doceniać Benedykta XVI juz od dziś.

ODPOWIEDZ

Benedykt 16

~Kamil z Koźla

2006-05-27 13:06:12

jesteś zwykłym prostakiem i chamskim katolikiem o ile nim jesteś

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci  zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanisaw Michalkiewicz
Nasze kanay RSS:
gwny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofert