Komentarze do artykuu: Joseph Ratzinger Benedykt 16
Hitler XVI
~Nati
2005-05-19 14:35:41
Nigdy nie uznam tego papieża...piepszony niemiec :/ DLa mnie mnie zawsze bedzie tylko JAN PAWEŁ II WIELKI !!!
ODPOWIEDZBenedykt 16
~Barbara
2005-08-23 13:26:51
Ty jestes pieprzonym polakiem i co milo Ci wydaje mi sie ze nie nikomu nie przeszkadza ze jest niemcem tylko tobie ale zawsze znajdzie sie czarna owca w stadzie wstydze sie takich katolikow jak ty o ile nim jestes pozdrawiam
ODPOWIEDZBENEDYKT 16
~niko
2006-03-05 12:10:31
Myślę że ten który wydał taką opinie o Naszym Papieżu jest psychicznym faszystą ! Bo kto inny jak nie faszysta może wydać opinie o Tak Wspaniałym Człowieku jakim Jest Nasz Papież !
ODPOWIEDZnie kierujmy się sterotypami
~żabka
2006-05-02 06:02:43
Benedykt XVI został powołany na tron piotrowy przez Boga, a Bóg napewno wie co robi i wie również, ze Benedykt XVI jest dobrym czlowiekiem. Hitler był zły, ale Joseph Ratzinger gdyby był równie złym czlowiekiem, nie chcial by służyć ludziom i nie wybralby drogi kaplaństwa. Wiemy wszyscy, ze bol po stracie Jana Pawla II byl wielki. Tak naprawdę wielu z nas doceniło naszego Papieża Polaka w jego ostatnich chwilach na ziemi. Nie popelniajmy znów tego samego błędu i zacznijmy doceniać Benedykta XVI juz od dziś.
ODPOWIEDZBenedykt 16
~Kamil z Koźla
2006-05-27 13:06:12
jesteś zwykłym prostakiem i chamskim katolikiem o ile nim jesteś
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialnoci za treci zamieszczane przez uytkownikw teje strony. Osoby zamieszczajce wypowiedzi naruszajce prawo lub prawem chronione dobra osb trzecich mog ponie z tego tytuu odpowiedzialno karn lub cywiln.