Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: DOM NA CMENTARZU

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Pierwszy prezydent w Chicago

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

DOM NA CMENTARZU

~Siostry i brat zmarł

2007-02-27 00:13:51

Pewnej nocy gdy bralam kąpiel, to moja mama grala na komputerze.Nagle zgasł telewizor,ale reszta rzeczy elektronicznych dalej działała.Pszestraszyliśmy się z mamą i to nie na żarty.Zadzwoniłam po starszego brata a on powiedział ze zaras przyjdzie.Po 15 minutach zadzwoniłam do niego ponownie ale on nie odebrał.Mama mi opowiadała że pod naszyn domem był cmentarz na którym umarła moja pra babcia.Koło naszego domu jest też ruina kościoła.Mój brat dalej nie wracał.Na drugi dzień koło domu w piwnicy znależliśmy jego zmasakrowane ciało i opowiem wam szczególy jak to wygladało: mał zaszyte usta, posklejane oczy.

TA HISTORIA NAPRAWDĘ JEST PRAWDZIWA ODPOWIEDZCIE NA NIÄ„

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê