Komentarze do artyku³u: Za kratki za homofobiÄ™?
Homoseksualizm a dzieci
~Kobieta
2006-03-11 00:20:25
Uważam, że każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii, chyba, że jestem nienormalną i naiwną optymistką. Opinie należy wyrażać tak, by nie urazić nikogo, ale znowu bez przesady. Mnie samej nie podoba się pomysł wychowywania dzieci przez pary gejowskie, czy lesbijskie, bo jest to według mnie nienaturalne. To, że ktoś jest orientacji homoseksualnej już najmniej mnie obchodzi, nie będziemy wkońcu zaglądać ludziom do sypialni, ale tacy ludzie nie powinni adoptować dzieci. Wogóle adopcja jest bardzo skomplikowana i ludzie, którzy chcą wychować cudze dziecko, jak swoje, są brani pod lupę. Całe ich życie jest wyciągane na zewnątrz, są sprawdzani pod różnymi kątami, m.in. czy w rodzinie nie było osoby chorej psychicznie. Coś mi się wydaje, że geje i lesbijki będą chyba lepiej traktowani w tym całym procesie adopcyjnym, co jest wkurw......! No, poniosło mnie.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.