Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: SEX z kolegą to nic złego

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Tolerancja wzglÄ™dem pedofili?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

SEX z kolegą to nic złego

~1990

2006-06-13 02:11:11

=========wymoderowano=========
   Powód: zÅ‚amane prawo
   Czyt: wpis popierajÄ…cy pedofilów
   IP wpisu: 82.160.24.4
   Reverse DNS: 82160244.air.net.pl.
   Reverse DNS authenticity: [ hostname 82160244.air.net.pl.]
   ASN: 20960
   ASN Name: TKTELEKOM-AS (Telekomunikacja Kolejowa]
   Wymoderowano: 01:36 30.06.2006r.
   W przypadku podobnego wpisu od tej samej osoby/grupy podjÄ™te zostana kroki przewidziane prawem.
   =============================

ODPOWIEDZ

Dla mnie jesteś bydłem

~Ant

2006-06-13 06:13:43

Zwykłym gnojem. Nawet tepy bydlak opisujący swoje stosunki płciowe z kobietą w podobny do Twojego sposób zasługiwałby na podobne określlenie. Sperma wali Ci po głowie i zapewnw pisząc swój tekst też się podnieciłeś i zaspokoiłeś potrzebę na swój sposób.
   To, że lubiÄ…cych paprać siÄ™ w gnoju ludzi jest sporo, już wiemy.
    Jednak, że ten portal nie kasuje wypowiedzi ludzi którzy nadajÄ… siÄ™ do leczenia jest dla mnie zaskoczeniem. Co jak co, ale nie sÄ…dziÅ‚em, że wpadnÄ™ tu w szambo.

ODPOWIEDZ

cienka prowokacja

~forumowicz.

2006-06-14 01:04:27

Jak dla mnie starego wyjadacza jest to cienka prowokacja jak setki innych.Dużo przebywam na foum i wiem kiedy jest to prowokacja a kiedy nie trzeba być bardzo naiwnym żeby w to uwierzyć.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê