Komentarze do artykułu: Latający człowiek
POKAŻ WSZYSTKIE WĄTKINiejeden przeżył taki upadek
~Jerzy
2005-12-24 11:24:23
Znane były takie przypadki z II wojny światowej. Zapamiętałem natomiast przypadek jugosłowiańskiej stewardessy, która za komucha przeżyła upadek z samolotu z wysokości zdaje się 10 km.
ODPOWIEDZto oczywiste
~Scal2K
2006-05-19 11:08:55
Pewnie ważyła 40kg była wysoka, nosiła o wiele numerów większe łachy i miała wielkie afro :) co wpłynęło w znacznym stopniu na większe opory aerodynamiczne.
Żeby było bardziej realne to, że faktycznie przeżyła to musiała wpaść w zaspe śnieżną :)
No i oczywiście musiała się wywodzić z ZSRR :D
co???
~mad
2006-05-23 07:30:41
co 10 kilosów niektórzy z 10 metrów łamia sobie coś chyba że była z rosji
ODPOWIEDZAle ona spadła z fotelem
~pamiętam ten fakt
2006-05-23 15:56:38
była do niego przypięta i wylądowała w środku dżungli amazońskiej czy jakoś tak
ODPOWIEDZMożliwe
~Madnez
2007-12-02 17:51:22
Przecież to jest możliwe XD Żołnierz spadający z o:koło 300m -może przeżyć bo jest specjalnie szkolony - jakieś specjalne ułożenie nóg czy coś takiego ;D
P.S.Ta baba spadła na tawrde jak kamień podłoże :)
..wiecie co jest lepsze :
Na pewnej imprezie upity facet postanowił wyskoczyć przez okno(10piętro). Wyskoczył spadł na samochód wstał wszedł na górę i dale j się upijał ;D
czy ja wiem
~joke
2008-07-19 00:31:14
pod względem aerodynamiki może to być możliwe (apropo pijaka człowiek pod wpływem alkoholu jest dużo bardziej elastyczny przez co jego ciało zachowuje sie jak guma podczas wypadków samochodowych większość z nich wychodzi bez większych obrażeń)
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.