Komentarze do artykułu: Klawiatura bez oznaczeĹ
HAHAHa ja to juz widzialem
~Tommy
2005-08-28 09:54:31
w 1992 roku kumpel sobie cos takiego zrobil scierajac oznaczenia z klawiszy
To bylo w wakacje z nudow
w 1 tydzien nauczyl sie pisac bezwzrokowo najwuiekszym problemem bylo odzwyczajenie sie od spogladania na klawiature
Po tym tygodniu ja mialem tom klawiature i po 10 dniach juz pisalem bezwzrokowo
Panowie nie smiejcie sie tylko sprobujcie to dziala, PO kilku godzinach pisze sie automatycznie (jak prowadzenie samochodu, przyznac sie ktry z was zastanawia sie jak sie wbija jedynke ?? poprostu reka to robi sama jak tylko pomyslisz ze chcesz ruszyc z pisaniem jest tak samo) piszesz co pomyslisz a nie po literce o szybkosci to juz nawet nie mowie paradoksanie na takiej klawiaturze pisze sie o wiele lepiej wszystkimi palcami co tez poprawia przekosc nauki.
Podobnie jak z czytaniem calych stron jednym spojzeniem nie umie tego ale to tez dziala poprostu jesli czytamy po literce jest wolno a jak sie od tego odzwyczimy patrzac na wyraz juz go przeczytalismy malotego mozemy przeczytac kilka w tym camym czasie.
Ps mapisanie tegotextu zajelo mi kilka sek.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.