Komentarze do artykułu: Zlikwiduj WiFi - może być szkodliwe!
Nie są szkodliwe
~Junior
2009-11-28 14:17:24
Ludzi co wy piszecie. Mam sieć od 7 lat i mam 8 anten na dachu na 2,4Ghz i 5Ghz oraz w domu mam 2 apeki. I nie mam bólów głowy. Boli was głowa bo sobie wmawiacie albo siedzicie przed kompem po 10 godzin i jesteście zmęczeni i zwalacie winę na wifi. Macie komórki? I co was nie boli głowa jak rozmawiacie? Przecież komórka ma 2 waty a ap ma od 0,05 do 0,1wata. Jesteście chorzy na głowę ale nie przez wifi tylko z głupoty.
Chodzicie po ulicy a tam są anteny nadawcze od komórek o częstotliwościach 850mhz, 950mhz, 1,8Ghz i 1,9Ghz z mocą ponad 100wat i nic was nie boli. Anteny nadawcze z orbity Hotbird, astra2, astra1, amos, eutelsat i jeszcze ponad ze 40 innych telekomunikacyjnych i pogodowych oni podają moc nadawczą niby 1000 wat ale na pewno jest większa. I te fale nas dopadną nawet na łące z dala od miasta. Głupota nie zna ludzkich granic.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczane przez użytkowników tejże strony. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.