Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Opinia Pilotów USAF

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: TAWS byÅ‚ aktywny i nie ostrzegÅ‚

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Opinia Pilotów USAF

~US Navy(emeryt)

2010-04-30 12:29:27

Kilka dni temu zebrałem filmiki i zdjęcia z wypadku i dałem mojemu koledze pilotowi USAF .
   ZasugerowaÅ‚em mu specjalnie, że to wyglÄ…da na wypadek ale nie jestem pewien i czy może podyskutować z kolegami pilotami co o tym myÅ›lÄ….
   Wczoraj powiedziaÅ‚ mi tak :
   -wedÅ‚ug paru pilotów co oglÄ…dali te zdjÄ™cia to sadza ze na 100% to nie jest wypadek
   -samolot prawdopodobnie nie miaÅ‚ silników tzn. mocy a pilot próbowaÅ‚ go posadzić i robiÅ‚ to wedÅ‚ug nich bardzo dobrze.
   -nie znajÄ… warunków atmosferycznych czyli kierunku wiatru i siÅ‚y co mogÅ‚o by potwierdzić te teorie.
   -szczÄ…tki samolotu nigdy tak nie wyglÄ…dajÄ… bez ingerencji Å‚adunku ,bomby.
   Wiec bardzo jest przykre, że piloci z obcego paÅ„stwa broniÄ… pilota i bez jakichkolwiek wÄ…tpliwoÅ›ci mówiÄ… o ataku terrorystycznym lub zamachu a nasi wysocy rangÄ… oficerowie i specjaliÅ›ci trÄ…biÄ… i wieszczÄ… wszem i wobec ze to wina pilotów.
   Wstyd jest tym wiÄ™kszy, że trwajÄ… w swoim uporze a co bardziej odważni sÄ… odsuwani przez media i pseudo obiektywnych dziennikarzy i zamyka im siÄ™, usta.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê