Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: O TO PRAWDZIWA PRAWDA!!!

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Dane techniczne WTC

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

O TO PRAWDZIWA PRAWDA!!!

~Galaktyczny

2011-07-13 14:12:16

Jestem w posiadaniu naprawdę niezbitych dowodów że zamachy z 11 września 2001 były przeprowadzone celowo!!!
   DojÅ›cie do prawdy zajęło mi i ludziom z którymi razem współpracowaÅ‚em mnóstwo czasu i wysiÅ‚ku
   PrzestudiowaÅ‚em wszystkie materiaÅ‚y i stwierdzam że to zbrodnia na niesamowitÄ… skalÄ™.
   Jakie rezultaty miaÅ‚ odnieść ten zamach?
   Celem zamachu miaÅ‚o być rozpÄ™tanie globalnej wojny na tle religijnym.
   Rezultatem tego miaÅ‚a by być III wojna Å›wiatowa miÄ™dzy MuzuÅ‚manami a zachodem, a potem dalej z RosjÄ… i Chinami i dalej resztÄ… Å›wiata. Ludzkość by siÄ™ wytÄ™piÅ‚a w wyniku wojny atomowej.
   Ale najbardziej porażajÄ…ce byÅ‚o odkrycie kto za tym zamachem stanÄ…Å‚ i jakie miaÅ‚ z tego korzyÅ›ci.
   A kto mógÅ‚ mieć najwiÄ™ksze korzyÅ›ci z tego zamachu, - ja siÄ™ pytam....
   To bÄ™dzie trochÄ™ szokiem dla wszystkich i niesamowicie nieprawdopodobne, ale z analizy faktów które dokonaÅ‚em wynika że za zamachem stojÄ… Kosmici.
   Tak to kosmici chcieli wykorzystać nas durnych ludków byÅ›my siÄ™ wybyli, wystarczy spojrzeć trzeźwo na na fakty by to naprawdÄ™ zrozumieć.

Pozdrowienia dla tych którzy wyrwali siÄ™ z Matrixa

ODPOWIEDZ

Odp:"O TO PRAWDZIWA PRAWDA!!!"

~Menedagara

2011-09-11 09:24:16

Jesteś pierdolnięty człowieku. Z czeoś takiego się jaj nie robi. Tyle.

ODPOWIEDZ

to trzeba miec nasrane w glowi

~trzezwy

2011-09-19 21:43:05

e.
   ludzie sa takimi debilami, ze sie w glowie nie miesci. za duzo archiwum X. polecam jakies dobrego lekarza, ewentualnie zmienic bo te psychotropy rujnuja ci zycie - choc z drugiej strony na pewno jest ono kolorowe.

ODPOWIEDZ

Kosmici nas olali juz dawno.

~Kosmita

2011-10-08 22:57:03

kosmici to by nas zalatwili "promieniem".......Po co im wysadzanie budynkow.Ja to sie martwie o naszych rodzimych kosmitow z W-wy ktorzy maja swoja baze na Wiejskiej w takim okragłym UFO..
   Ci to nas napewno wysadza i zalatwia na amen.

ODPOWIEDZ

prawda

~luk

2012-10-12 13:26:56

Jezeli wierzysz w to co napisales to szczere wyrazy wspolczucia

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê