Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Nie wiem co myśleć

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Istnieje życie po Å›mierci?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Nie wiem co myśleć

~rose123

2011-07-18 12:53:37

Nie jestem katoliczką. Wierzę w istnienie Boga, tego samego co u Katolików, ale nie chodzę do Kościoła bo nie akceptuję tego systemu. Wczoraj zasypiając zaczęłam myśleć o tym co jest po śmierci. I w końcu po przemyśleniu reinkarnacji, biologicznej strony śmierci i wszystkich innych możliwośći, doszłam do kwestii życia wiecznego. Zawsze gdy sobie to wyobrażam przechodzi mnie strasznie dziwne uczucie, takie straszne i nieprzyjemne, wypełniające całe ciało. No bo to jest trochę straszne tak żyć wiecznie i wiecznie, i co z tym życiem robić? Czy jest w ogóle jakiś koniec? A jezeli jest to co jest po nim? I ile ta wieczność trwa? Wiele razy już popadałam w depresję. Nie ze względu na kompleksy czy stres, ale po prostu załamanie nad swoim życiem. Wiele razy chciałam coś zmienić w sobie na lepsze ale po prostu nie potrafię. Chciałabym być lepszym człowiekiem, ale cóż... :(
   Gdy mój dziadek byÅ‚ już bardzo sÅ‚aby i już w sumie przesÄ…dzone byÅ‚o, że to koniec, nie zdawaÅ‚am sobie z tego sprawy. W koÅ„cu któregoÅ› dnia moja mama poszla do szpitala, ja powiedziaÅ‚am że nie chce mi siÄ™ - teraz tego bÄ™dÄ™ żaÅ‚owaÅ‚a do koÅ„ca życia. Wtedy mój dziadek zmarÅ‚. Podobno siÄ™ uÅ›miechnÄ…Å‚ na koÅ„cu. Tyle w swoim życiu popeÅ‚niÅ‚am bÅ‚edów, tyle zÅ‚ego zrobiÅ‚am, że bojÄ™ siÄ™ Å›mierci, po prostu siÄ™ bojÄ™ co bÄ™dzie po tym.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê