Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Było ,minęło.

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Somnambulizm - lunatyzm

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Było ,minęło.

~H.g

2011-07-08 21:56:32

Mam 13 lat. Gdzieś rok temu lub i troszke prędzej co kilka nocy lunatykowałem, raz chciałems ię do szkoły ubierać (wiem to, bo rodzice mnie widzieli), innego razu po firanie w salonie skakałem, jeszcze później mówiłem że mi sie simsy śniły xD To prawda. Teraz już nie lunatykuje. jest spokój :)

ODPOWIEDZ

Ja miałam to pierwszy raz dziś ...

~Docia

2012-04-19 16:16:21

Kiedy rano wstałam rodzice zapytali się mnie czy pamiętak jak do nich w nocy prrzyszłam, odpowiedziałam że nie. Kiedy opowiedzeli mi co zaszło myślałam że jaja sobie robią...
   Ponoć do mamy wrzeszczaÅ‚am i kazalam jej do mnie isc spac... ;) hehe a popem pogasiÅ‚am Å›wiatÅ‚a i szukaÅ‚am bluzki w szafie, jak mama zapytaÅ‚a sie co szukam zaczelam pyskowac i wgl. mama myÅ›laÅ‚a ze ja to robie Å›wiadomie i aż jej siÄ™ przykro zrobiÅ‚o.Troche sie przestraszylam bo to pierwszy raz mam 13 lat. Mam nadziejÄ™ że to jednorazowe... pozdrawiam ;)

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê