Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: lądowanie na księżycu

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u:

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

lądowanie na księżycu

~Dariusz C.

2006-09-30 10:46:54

od 30 z górą lat różne są opinie na temat lądowania amerykanów na księżycu, niestety jest to totalna fikcja i kłamstwo najgorszego gatunku .W 1969 nie mogli przeprowadzić tak skomplikowaną technologicznie operację.wyścig informacyjny i technologiczny itp. ble ble ble.Amerykanie do tej pory nie dostali się na srebrny glob .A tam jest naprawdę ciekawie...........

ODPOWIEDZ

Co do fikcji

~Wojtek

2007-02-03 06:22:30

Myślę, że fikcją jest również internet. Nie istnieje żadna sieć globalna. Nie ma możliwości kontaktowania się między ludźmi za pomocą sieci. Opinie na temat lądowania na Księżycu tworzy procesor w komputerze, a nie jakaś tam człowiek z drugiej strony kraju. To jest oczywista bzdura. Nie ma internetu!

ODPOWIEDZ

Dowód

~rd

2007-02-11 05:15:33

Precież ESA wystrzliła satelitę który miał dokładnie sfotografować księżyc tylko nie wiem co się z nim stało miał krążyć po orbicie księżyca i stwożyć jego dokładną fotograficzną mapę wtedy napewno byśmy ujżeli pozostałości po amerykańskich misjach oile takowe się odbyły

ODPOWIEDZ

czy ktos pamieta jeszcze zdjec

~mickiewicz

2007-11-04 03:05:31

ia z ksiezycowego ladowania? byly zupelnie jasne nawet flage sfilmowano jak ja amerykanie wbili w ksiezyc
   moja babcia moweila ze ma na dloni pole kaktosow i jak mi przylozy to ptrzez rok nie bede mogl usiasc
   komu wierzyc

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê