lądowanie na księżycu
~Dariusz C.
2006-09-30 10:46:54
od 30 z górą lat różne są opinie na temat lądowania amerykanów na księżycu, niestety jest to totalna fikcja i kłamstwo najgorszego gatunku .W 1969 nie mogli przeprowadzić tak skomplikowaną technologicznie operację.wyścig informacyjny i technologiczny itp. ble ble ble.Amerykanie do tej pory nie dostali się na srebrny glob .A tam jest naprawdę ciekawie...........
ODPOWIEDZCo do fikcji
~Wojtek
2007-02-03 06:22:30
Myślę, że fikcją jest również internet. Nie istnieje żadna sieć globalna. Nie ma możliwości kontaktowania się między ludźmi za pomocą sieci. Opinie na temat lądowania na Księżycu tworzy procesor w komputerze, a nie jakaś tam człowiek z drugiej strony kraju. To jest oczywista bzdura. Nie ma internetu!
ODPOWIEDZDowód
~rd
2007-02-11 05:15:33
Precież ESA wystrzliła satelitę który miał dokładnie sfotografować księżyc tylko nie wiem co się z nim stało miał krążyć po orbicie księżyca i stwożyć jego dokładną fotograficzną mapę wtedy napewno byśmy ujżeli pozostałości po amerykańskich misjach oile takowe się odbyły
ODPOWIEDZczy ktos pamieta jeszcze zdjec
~mickiewicz
2007-11-04 03:05:31
ia z ksiezycowego ladowania? byly zupelnie jasne nawet flage sfilmowano jak ja amerykanie wbili w ksiezyc
moja babcia moweila ze ma na dloni pole kaktosow i jak mi przylozy to ptrzez rok nie bede mogl usiasc
komu wierzyc
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.