Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Nie możliwe !

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Północ stanie siÄ™ poÅ‚udniem - 2012

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Nie możliwe !

~..

2011-05-18 15:22:01

To jest nie prawda, koniec świata stwarza tylko Bóg
   Jak nikt w niego nie wierzy to koniec Å›wiata wtedy jest ale wyobraźcie sobie takÄ… pustkÄ™
   bez niczego tak po prostu nic nie ma. Ten kto wierzy w Boga ten nie zginie.
   To jest nie realne ludzie !

ODPOWIEDZ

wiesz co

~BÓG

2011-08-18 16:51:05

jestem księdzem,mialem wizje z bogiem,którego sie spytałem,PANIE CZY WIESZ KIEDY BĘDZIE KONIEC ŚWIATA odpowiedzial tak więc powiedział,KONIEC NASTĄPI W 6053 ROKU ale w 2012 21 grudnia ochronie was przed pieklem,i w tym dniu w każdym kraju ma być ponad 50 stopni celsjusza a polsce będzie wedy zima a to oznacza że zło zaatakuje polske wtedy powstanie wielki wulkan zniszczy 2 lub 3 planty w kosmosie ,i moja wizje sie skonczyla ale po 5 miinutach zemdlałem na 2 minuty po wizycie z bogiem

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê