Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: a ja chciałbym mieć wybór

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Zmutowana Polska

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

a ja chciałbym mieć wybór

~Dexter

2007-06-19 12:13:02

Albo skorzystam z pomidorków naturalnego chowu, albo pomidorków GMO i to tylko moja i wyłącznie moja sprawa. Jeżeli pomidorki GMO sa tańsze i smaczniejsze to dlaczego nie miałbym ich jeść? Na tym polega wolność wyboru i gospodarzenia. Jak ja chcę je jeść to mam prawo, a inny ma prawo je hodować dla mnie.
   Co to w ogóle za totalnieckie maniery? SkoÅ„czcie wreszcie z tÄ… politpoprwnoÅ›ciÄ… i przestaÅ„cie wmawiać innym co jest dla nich lepsze, zwÅ‚aszcza gdy to coÅ› jest droższe, a to taÅ„sze wcale nie musi być gorsze.

ODPOWIEDZ

Zajrzyj do przychodni

~krys

2007-06-19 13:09:03

alergologicznej,zobaczysz matki z małymi uczulonymi dziećmi ,producenci winni zastanowić się ,co wyprawiają dla zysku.Wyboru nikt nie ma po prostu nie ma produktów bez konserwantów .Czy n,p budyń śmietankowy musi być barwiony,nie głupota? takich co patrzą tylko na siebie jest wielu -do czasu.

ODPOWIEDZ

Równość OK

~obiektyw

2007-06-19 13:16:53

Ale jak wyjdą ci już bokiem te mutanty, czyli jak popadniesz w chorobę to powinieneś się leczyć za swoje pieniądze a nie oczekiwać na leczenie od publicznej służby zdrowia. To jest oczywiście tylko jeden przykład wprowadzenia możliwości pełnego decydowania o zastosowaniu w życiu wszystkich badziewnych wynalazków na których robi się ogromne pieniądze.
   I koÅ„czÄ…c, w czasie badaÅ„ ze szczurami które to miaÅ‚y do wyboru żywność normalnÄ… i GMO duża część z nich bÄ™dÄ…c gÅ‚odna nie jadÅ‚a tego wspaniaÅ‚ego i smacznego wynalazku. No ale szczury to tylko gÅ‚upie zwierzÄ™ta...

ODPOWIEDZ

wybór

~pantalon

2007-06-20 02:19:03

A ja bym chciał by w sklepach były dostępne narkotyki i broń. W końcu też chciałbym mieć wybór.

ODPOWIEDZ

Dexter miło słyszeć

~obiektyw

2007-06-20 08:50:45

że jestem tylko lewakiem a nie dodatkowo antysemitą czy faszystą.
   Ciekawi mnie jednak dlaczego pracownicy firmy Monsanto zastrzegli sobie by na terenie ich kondernu byÅ‚ caÅ‚kowity zakaz sprzedaży produktów spożywczych z jakÄ…kolwiek domieszkÄ… GMO. Czy to nie jest bardzo dziwne że nie chcÄ… oni spożywać tego najlepszego na Å›wiecie pokarmu który sami wyprodukowali.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê