Komentarze do artyku³u: Lista 500
Następni polakopodobni
~Raynold
2007-06-22 11:16:26
Wspomniana lista jest tylko pewnym wycinkiem tematu dotyczącego tego kto dążył lub dąży do minimalizowania roli Polski w świecie a jej obywateli do zawody nisko płatnego parobka. Obecni włodarze na siłę chcą odwrócić uwagę od tego że i oni w dużej mierze m.in. w czasie rządów AWSu przyczyniali się do rozkradania Polski. I naprawdę proszę przestać marzyć że te władze zrobią coś złego komuś z tzw. komuny. Wszak że przy okrągłym stole padając sobie w ramiona solennie to sobie obiecali.
I na koniec zapraszam do ciekawego artykułu pokazującego różnice (a może same punkty wspólne ) pomiędzy tzw. prawicą i tzw. lewicą: http://www.polonica.net/Ktokreci.htm
Raynold,niezwykle ciekawa
~Dibok
2007-06-25 06:51:54
stronka z tymi psami rasy... .Windsor! Studiujac ja,...nawet dwa razy, nie tylko ze nadziwilem sie kogo to na niej nie mozna znalezc ,ale co najbardziej rzucilo mi sie w oczy to BRAK na niej ..GIERTYCHOW , kiedys przez ciebie nazwanych ... antypolakami (?!)Publikujac ten adres dostarczyles odpowiedzi na pytanie dlaczego LPR i Giertychowie sa od poczatku wejscia do Sejmu niezmordowanie i zazarcie atakowani ,zarowno z lewa jaki prawa...tylko z jakiej pozycji ty ich zwalczasz?
ODPOWIEDZWindsor i nie tylko
~Raynold
2007-06-25 10:43:04
Ja nie zwalczam nikogo tylko staram siÄ™ przytaczać fakty. I obojÄ™tne dla mnie jest kto kim jest czy to tzw. lewica czy tzw. prawica. Jak robi jawnie przekrÄ™ty to o tym mówie. Jednak wiÄ™ksze zÅ‚o czyniÄ… ci z tzw. prawicy bo z jednej strony podpierajÄ… siÄ™ etykÄ…, Bogiem, KoÅ›cioÅ‚em a z drugiej robiÄ… wszystko na odwrót. WiÄ™c jestem w stanie wybaczyć prÄ™dzej profanowi, pijakowi i kÅ‚amcy KwaÅ›niewskiemu który zawsze afiszowaÅ‚ siÄ™ ateizmem niż Giertychowi który wszÄ™dzie afiszuje siÄ™ etykÄ… i bogobojnoÅ›ciÄ…. WybierajÄ…c KwaÅ›niewskiego i jego klikÄ™ ludzie wiedzieli co robiÄ… i kim on jest. Natomiast wybierajÄ…c –etycznych prawicowców – naród wprowadzany jest w błąd bo ci ludzie robiÄ… praktycznie to samo a robiÄ… to z Bogiem na ustach. PrzykÅ‚ad z nie tak dawna – rzÄ…dy AWSu które doprowadziÅ‚y PolskÄ™ do totalnej biedy i bezrobocia. A obecne rzÄ…dy robiÄ… coÅ› innego? Wszystko sÄ… to tylko pozorne, kosmetyczne dziaÅ‚ania. A za trzy lata okaże siÄ™ że też to byÅ‚ AWS bis.(możecie moje sÅ‚owa zarchiwizować )
Jeśli chodzi o LPR to na szczęście nareszcie prokuratura wzięła się za ich machlojki. A to co będzie na ten temat ujawnione wystarczy by ta klika (przepraszam w tym miejscu uczciwych działaczy w terenie którzy jednak powinni już przejrzeć na oczy ) poszła w niebyt.
Giertychów nie ma w Windsorze bo senior w tym czasie robił przyspieszoną profesure a junior miał jeszcze szpiki pod nosem.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.