Komentarze do artyku³u: Przed nami wybory
Już nic nie pomoże
~Jan
2007-10-19 06:48:23
To co zostało zaplanowane musi się wypełnić- naród Polski musi być zdziesiątkowany a ich ojczyzna - POLSKA musi zniknąć z map Europy i świata. I choć byście krzyczeli, wydarli swoje serca wszyscy patrioci POLSCY rozumiejący politykę i jej zasady. Wasi bracia są tak ogłupieni że już im nic nie pomoże, żadne persfazje, tłumaczenie i przekonywanie - racja jest po stronie telewizji, prasy i radia antypolskiego bo tam są karmieni Polacy. W Bogu nadzieja bo ludziom ufać nie można.
ODPOWIEDZDO H
~Pharmf64
2007-10-19 17:16:18
zgadzam się z Tobą, polityka nie ma wiele wspólnego z modlitwą, to co napisałem jest tylko wyrażeniem mojego poglądu na sytuację, może dlatego że jest tak źle nam pozostaje mieć nadzieję w Bogu ale mówię jest to tylko moje odczucie człowieka wierzącego.
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.