Komentarze do artyku³u: Polska nie musi zwracać majÄ…tków Niemcom
Dlaczego zginÄ…Å‚ Haider
~krys
2008-10-13 18:31:51
Pańko ,Adwent ,Ludzie ratujący stocznie -/kpt żeglugi/ nie pamiętam nazwiska/i wielu innych -nie dziwne? Przeciwnicy UE.
ODPOWIEDZPolecam
~Artur
2008-10-14 06:23:09
wpiszcie REX84 na wyszukiwarce. Dlaczego gina ludzie i ilu jeszcze zginie?
ODPOWIEDZkrys ,ofiary globalizmu
~Wiklin
2008-10-14 13:44:05
datuja sie juz od 1944r ! I tak sa nimi:gen.gen.Sikorski i Patton,bracia Kennedy wraz z synem JFK,Fortuyn(Hol.), w Niemczech Moelleman i Jenigger:pierwszemu nie otworzyl sie spadochron,cud techniki na ktorym mozna by zrzucic krowe a o drugim nawet nie wiadomo czy zyje...,u nas ofiarami byli ksieza-patrioci z ktorych tylko ks. Popieluszko jest znany, nastepnie s.p.Adwent zmiazdzony przez tira ze wzmocnionym przodem i kierowca po ...angielskiej stronie (numery bialoruskie!)....o kpt. Sulatyckim juz wspomniales.
ODPOWIEDZcd....
~Wiklin
2008-10-14 13:52:36
Symptomatyczne jest to ,ze stacje TV dosc skapo pokazywaly auto Heidera ,ale nawet laik mogl zauwazyc,ze dach nie byl wgnieciony ,a Phaeton ma wiecej poduszek niz jakiekolwiek inne auto....no i najwazniejsze: Heider zyl jak go wnoszono do karetki.... Teraz mozemy sie juz tylko domyslac dlaczego Giertych sie nie awanturowal po ewidentnie sfalszowanych wyborach .
ODPOWIEDZDo Franka
~Artur
2008-10-14 21:26:25
Co tata przez pomyłkę zrobił a mama zapomniała take you out- abortion. Teraz potrzebujesz zmiany medycynki - za późno - to late.
ODPOWIEDZtymczasem plotka
~Wiklin
2008-10-16 09:03:21
o zamachu na Heidera z szeptanki zaczyna byc juz gloszona polglosem....zaalarmowane tym masony wrzucily wiec II bieg....promilowy!Nagle sie okazalo ,ze Jorg mial 1,8 promila alkoholu we krwi !Zeby jednak pospolstwo w to uwierzylo to zachodnie TV pokazaly Heidera w jakiejs knajpie....sugerujac ,ze byl tam na krotko przed fatalna jazda.
ODPOWIEDZPewnie zjawi siÄ™ tu jakiÅ›
~krys
2008-10-16 12:01:32
Franek i nam nabluzga ,zarzuci antysemityzm lub wciśnie fobie ,nie dajmy się ogłupiać,musimy przewidywać ich ruchy to się zamkną /choć wątpię/Sprawa druga -co kombinowali na szczycie europejskim-że nie chcieli wpuścić Kaczyńskiego Osobiście snuje przypuszczenie że chcieli po za plecami narodu i Prezydenta zakombinować przyjęcie traktatu lizbońskiego myślę że wycofali się z tego,wiedząc że Kaczyński zainterweniuje-ciekawy jestem Waszego zdania
ODPOWIEDZSłuchałem trochę Tuska
~Krys
2008-10-16 14:26:09
o sukcesie na szczycie europejskim i z tego całego bełkotu wyłowiłem zdanie--że Sarkozy przyjedzie do Polski by osobiście przekonywać Prezydenta by podpisał Traktat Europejski i o to chodziło chyba w tej całej awanturze -o krzesło ,samolot ,pakiet energetyczny,stocznie to tematy zastępcze ,myślę że Kaczyński wiedział dlaczego tam musi być ,eliminacja Hajdera i narodowców jest ewidentnym poparciem tej tezy Za wszelką cenę ustanowić jednego filera i rząd -wtedy możecie już tylko się narody modlić o zdrowie.
ODPOWIEDZNigdy mu nie ufałem
~krys
2008-10-16 15:19:58
Miał niejasne stanowisko w sprawie przystąpienia do UE /jestem-przeciw/mataczył,kręcił się jak dzikun/lub Niesiołowski /, no i to że nie chciał dogadać się z Getrychem i Lepperem świadczy o jego pokrętnych zagrywkach ,tylko że czasami są /moim zdaniem /lepsze od szybkiego położenia głowy pod topór.Myślę że nie muszę wyjaśniac o kogo chodzi /ciekawe że jeszcze nas nie wysyłają po leki coś mają opóżniony zapłon-może czekają na instukcję -jak myślisz Wik lin?
ODPOWIEDZdodajcie
~turysta
2008-10-19 19:47:44
dodajcie do tego Karla Bedermann niemca pierwszego komisara UE na Polske ktorego wywalono z funkcji jak powiedziel prawdę o zamiarach UE wobec Polski co zreszta nastepnie opisałw swojej książce .Nastepstwem tego byly proby zamachow na terenie niemiec i polski /nie bylo dochodzenia/ KB obecnie mieszka w Polsce w nieznanym miejscu
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.