Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Proście także o łaskę dla mnie

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Nowa grypa - statystyczna manipulacja?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Proście także o łaskę dla mnie

~!!!

2009-11-28 21:25:52

Tej nocy przejdę przez Egipt, zabiję wszystko pierworodne w ziemi egipskiej od człowieka aż do bydła i odbędę sąd nad wszystkimi bogami Egiptu4 - Ja, Pan. 13 Krew będzie wam służyła do oznaczenia domów, w których będziecie przebywać. Gdy ujrzę krew, przejdę obok i nie będzie pośród was plagi niszczycielskiej, gdy będę karał ziemię egipską.

O północy Pan pozabijaÅ‚ wszystko pierworodne Egiptu: od pierworodnego syna faraona, który siedzi na swym tronie, aż do pierworodnego tego, który byÅ‚ zamkniÄ™ty w wiÄ™zieniu, a także wszelkie pierworodne z bydÅ‚a. 30 I wstaÅ‚ faraon jeszcze w nocy, a z nim wszyscy jego dworzanie i wszyscy Egipcjanie. I podniósÅ‚ siÄ™ wielki krzyk w Egipcie, gdyż nie byÅ‚o domu, w którym nie byÅ‚oby umarÅ‚ego. 31 I jeszcze w nocy kazaÅ‚ faraon wezwać Mojżesza i Aarona, i powiedziaÅ‚: «WstaÅ„cie, wyruszajcie z poÅ›rodka mojego ludu, tak wy, jak Izraelici! Idźcie i oddajcie cześć Panu wedÅ‚ug waszego pragnienia. 32 Weźcie ze sobÄ… owce wasze i woÅ‚y, jak pragnÄ™liÅ›cie, i idźcie. ProÅ›cie także o Å‚askÄ™ dla mnie». 33 I nalegali Egipcjanie na lud, aby jak najprÄ™dzej wyszli z kraju, gdyż mówili: «Wszyscy pomrzemy».

KsiÄ™ga WyjÅ›cia

ODPOWIEDZ

nastanÄ… chwile trudne

~,,,

2009-12-01 10:25:02

A wiedz o tym, że w dniach ostatnich nastaną chwile trudne. 2 1 Ludzie bowiem będą samolubni, chciwi, wyniośli, pyszni, bluźniący, nieposłuszni rodzicom, niewdzięczni, niegodziwi, 3 bez serca, bezlitośni, miotający oszczerstwa, niepohamowani, bez uczuć ludzkich, nieprzychylni, 4 zdrajcy, zuchwali, nadęci, miłujący bardziej rozkosz niż Boga. 5 Będą okazywać pozór pobożności, ale wyrzekną się jej mocy. I od takich stroń. 6 Z takich bowiem są ci, co wślizgują się do domów i przeciągają na swą stronę kobietki obciążone grzechami, powodowane pożądaniami różnego rodzaju, 7 takie, co to zawsze się uczą, a nigdy nie mogą dojść do poznania prawdy. 8 Jak Jannes i Jambres2 wystąpili przeciw Mojżeszowi, tak też i ci przeciwstawiają się prawdzie, ludzie o spaczonym umyśle, którzy nie zdali egzaminu z wiary. Ale dalszego postępu nie osiągną: 9 bo ich bezmyślność będzie jawna dla wszystkich, jak i tamtych jawna się stała

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê