Komentarze do artyku³u: BIEDA - Balcerowicza zasÅ‚ugi dla kraju
Rządy bandyckie i złodzieje
~jerzy47@onet.eu
2007-06-25 07:01:47
Że temat mojej wypowiedzi jest prawdą niech świadczą o tym fakty, jakie umieściłem w swoim blogu:
jerzy47-renta.blog.onet.pl. RzÄ…dy RP, a byÅ‚e PRL-u to ciÄ…gle jest to wÅ‚adza, która skÅ‚ada siÄ™ z gÅ‚upców, przestÄ™pców nie podlegajÄ…cej żadnej każe i rozliczeniu ze swoich poczynaÅ„. PostÄ™pujÄ… gorzej niż Hitler, bo w imieniu stworzonego przez siebie prawa dokonujÄ… zbrodni. Jakich? Odpowiedz sobie sam, jeÅ›li umiesz myÅ›leć racjonalnie. Ja bym tych możnowÅ‚adców dożywotnio zamknÄ…Å‚ w wiÄ™zieniu i zmusiÅ‚ do ciężkiej pracy na rzecz, korzyÅ›ci narodu. MajÄ…tki, jakie nagromadzili odebraÅ‚ bym im na rzecz skarbu paÅ„stwa. Może najwyższy już czas by naród solidarnie odmówiÅ‚ gÅ‚osowania na takich oszustów, oraz pÅ‚acenia abonamentów przy cyklicznych opÅ‚atach, które w rzeczywistoÅ›ci nimi nie sÄ… – sÄ… haraczami!!! Zadaj sobie pytanie czy ty jesteÅ› bezmyÅ›lnym/Ä… baranem, owcÄ… zdanym/Ä… na rzeź tych bandytów.
Ponadto stwierdzam, że w Polsce istnieje ogromna, drastyczna niesprawiedliwość, a mianowicie by wprowadzić projekt nowej ustawy takiej jaką naród chce trzeba by akceptowała to grupa Polaków w ilości 100 tysięcy. Natomiast wprowadzenie nowej ustawy, (jaką sobie wymyślą z korzyścią dla siebie) przez sejm wymaga tylko większości głosów tegoż sejmu. Różnica jest ogromna i tu jest ta krzywdząca naród niesprawiedliwość.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.