Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Tak niestety świat się zmienia

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Antymoheryzm

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Tak niestety świat się zmienia

~haZUIWZiaULBRgv

2005-12-10 01:26:26

Ale ten artykuł jest zbyt polityczny i jedno stronny...

ODPOWIEDZ

Pytanie jeno...

~IpmSIpRTTvQtn

2005-12-10 04:01:28

Czy w dobra stronÄ™...
   a w żadnym artykule nie ma caÅ‚kowicie obiektywnie opisanej rzeczywistoÅ›ci gdyż jest to niemozliwe - kazdy czÅ‚owiek patrzy na cos z pewnego punktu widzenia... wÅ‚aÅ›ciwie obiektywnoÅ›c nei istnieje...

Natomiast w Polsce jest motyw taki ze obiektywne jest to co wyznaje wiÄ™kszoÅ›c... a wiÄ™kszość wyzje to co mówÄ… im media...

ODPOWIEDZ

chyba nie zdobyłeś się na

~mNDXMKzTKIXo

2005-12-11 00:45:53

chwilę refleksji. Artykuł jest wyśmienity. Spoglądając na propagandę komunistyczną (choćby na plakatach z tamtego okresu) sądziłem, że tak primitywne chwyty, teraz nie byłyby możliwe i mogą obecnie wzbudzać jedynie rozbawienie. Tak sądziłem do niedawna. Znajdż w internecie plakaty z okresu wczesnej komuny i może zrozumiesz o czym pisze autor. Analogie są porażające a jednak jakoś trudno w tym o rozbawienie .

ODPOWIEDZ

a tutaj to obiektywizm mamy ??

~dyVPHSBBiCZt

2005-12-12 00:17:56

Wybiorcza opisuje w jedna strone natomiast ten portal w inna :) skrajnosci dwie i tak i tak :)
   tam lewacy a tutaj uwielbienie dla lamania praw czlowieka. -- nie wiem co lepsze. chyba trzeba czytac wszystko zeby sobie wyrobic opinie.

ODPOWIEDZ

Do: Gość

~JMgjUUiByEePaqRBN

2005-12-12 03:22:54

Uwielbiebie dla łamania praw człowieka???
   GoÅ›ciu, gdzie siÄ™ tego doczytaÅ‚eÅ›?

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê