Komentarze do artyku³u: PaÅ„stwo Polan...
tvn24 używa jakiejś techniki
~GOVKO ANDRZEJ
2006-02-08 06:43:54
czy technologi ktora wywiera podświadome działanie na umysły Polaków !, możliwe że to jakieś podprogowe sygnały lub technika podobna do tej jaką dysponują amerykanie ! wkońcu ta stacja została założona przez żydów z usa ! tam odbywa się największe zaciemnianie prawdy o sytuacji w jakiej się znajdujemy od okrągłego stołu !
ODPOWIEDZjeżeli ktoś odczuwa
~KACHA
2006-02-08 07:05:28
ciągłą chęć oglądania tej stacji to jest to możliwe !
ODPOWIEDZcoś w tym musi być
~qPA!
2006-02-08 11:22:36
moja szwagierka jak tylko u nas jest, trajkocze jak na jęte, przełączcie na fakty na tvn i przęłączcie na fakty. Mówię jej
- Celina tvn to najbardziej zakłamana stacja, już nawet Polsat jest wiarygodniejszy
- ja wiem, wiem, ale weź przęłącz zobaczymy co tam na świecie słychać...
to naprawdÄ™ autentyk jej zachowania.
możliwe ! znam takich co całą
~M
2006-02-08 11:58:05
dobe mają włączone na tvn ! szok ! jakiś magnetyzm ! może to jakieś urządzenie to robi !?
ODPOWIEDZjestem zaskoczony bo
~Ant
2006-02-08 12:42:44
na ten temat rozmawiałem niedawno z kompetentnymi ludzmi. Badania nad percepcją trwają od kilkudziesięciu lat i zajmują się tym
bardzo poważne instytucje, nie tylko z zakresu psychologii. Pewne możliwości oddziaływania są już znane i uznane za nieetyczne. ...nie tylko wmontowane klatki . Niektóre znane ciekawostki z tego obszaru są zdumiewające.
Znane możliwości oddziaływania są już ogromne. Ciekawe jednak ile nie jest ujawnionych lub wręcz tajnych jako jedna z broni w arsenale wojennym .
Poruszony tutaj problem nie jest już tematem science fiction.
jeżeli mają takie możliwości
~ciekawski
2006-02-08 14:30:56
to robią to ściśle tajnie ! nie wiadomo czy jest metoda na wykrycie najnowszych technik !?
ODPOWIEDZDo kropki
~Ant
2006-02-08 18:19:13
Potwierdzasz obawy autora postu. Nawet nie spostrzegłeś jak Ciebie urobili na kogo masz głosować
i z kim masz walczyć. Co gorsza, nawet nie wiesz , że klęczsz...przed tvn :)
TVN24 koszerna prawda cala dob
~GOCKO ANDRZEJ
2006-02-09 01:14:27
Mysle ze kleska PO w wyborach to wynik poparcia PO przez TVN24 nachalnosc ,tendencyjnosc i prymitywne metody manipulacji opinia publiczna zrobily swoje
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.