Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Załamałem się

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Nie wytrzymaÅ‚a...

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Załamałem się

~twardziel

2006-03-21 16:50:22

Jeszcze przed chwilą pisałem o moich oczekiwaniach rzetelnej informacji.
   Mamy tu przykÅ‚ad żerowania na sensacji, na ludzkich dramatach w imiÄ™ oglÄ…dalnoÅ›ci. Ten kierownik z całą pewnoÅ›ciÄ… jest równie nieszczęśliwym czÅ‚owiekiem uwikÅ‚anym w osobiste dramaty i poddany presji o której nic nie zostaÅ‚o napisane. Jeszcze trochÄ™ a w portalu pojawiÄ… siÄ™ wybrane, przerysowane w swej karykaturalnoÅ›ci zdjÄ™cia .. i dopeÅ‚ni siÄ™ obraz naszej rzeczywistoÅ›ci
   pogrążajÄ…cej siÄ™ w bagnie braku przyzwoitoÅ›ci i dobrego smaku.
   Mam nadziejÄ™ na opamiÄ™tanie.

ODPOWIEDZ

Nie znam tego kierownika,

~łukasz 20l

2006-03-21 23:31:59

ale jako członek kadry powinien posiadać pewien poziom moralny.Wiele wskazuje na to,że był na poziomie przeciętnym dla kadry kierowniczej Grupy Wschodnioeuropejskiej Jeronimo Martins-Obozy Pracy Biedronka.Znam jemu podobnych z wielu firm zachodnich.To rzeczywiście system produkujący nie-ludzi,tylko wyrachowane maszyny zatracające wszelkie cechy ludzkie. Mam apel: miejmy świadomość,każdy niekupujący u przestępców się liczy jako strata dla nich,a więc : BOJKOTUJMY BIEDRONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê