Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Płakanie w rękaw

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Mój wróg - moje paÅ„stwo

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Płakanie w rękaw

~opo

2006-03-22 21:15:20

Dla mnie jest to płakanie w rękaw. Nie nazwę tego żałosnym, tylko dlatego, że jesteś kobietą i walczysz na swój, kobiecy sposób. Hej Panowie, mamy coś jeszcze w gaciach, czy tylko jesteśmy plotkującymi półbabami, skretyniałymi od prpagany. niby półinteligentami?
   Inteligencji niestety nie widać.

ODPOWIEDZ

Płakanie w rękaw

~Z.D.

2006-03-23 00:21:54

Ty, jak sądzę, masz całą inteligencję w gaciach.

ODPOWIEDZ

:)

~wiesiek

2006-03-23 09:01:56

Nie chciałem by tak to zabrzmiało. Nie lubię ulegać poczuciu bezsilności, trochę poleciałem za przypomnianym tutaj Markiem Nowakowskim.
   To sÄ… uroki takiego komunikowania. GdybyÅ›my rozmawiali ze sobÄ… poza internetem, na pewno dostrzegÅ‚byÅ›, że kpiÄ™ też i z samego siebie aby nie popaść w malkontenctwo.
   PozwolÄ™ sobie jeszcze raz na odrobinÄ™ szaleÅ„stwa i zakrzyknÄ™: wiÄ™cej powietrza !!!!!
   Może tylko wydawaÅ‚o mi siÄ™ że sÅ‚yszaÅ‚em kiedyÅ› trÄ…bienie ze zÅ‚otego rogu?
   :) :) :)

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê