Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Jak Kościół się tak boi RM...

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Likwidacja Radio Maryja?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Jak Kościół się tak boi RM...

~http://www.chaco.gov.ar/meccyt/subsecyt/_act1/00000338.htm

2006-04-06 06:20:56

to niech o. Rydzyk założy po prostu dodatkową świecką stację prawiącą o polityce itp. A modlitwy niech lecą na osobnym kanale. Przykre jednak jest, że prawdę zwalcza nawet Kościół, ale może tak trzeba... Może dobry wizerunek w oczach współczesnego laika jest dla Kościoła ważniejszy niż mówienie prawdy o świecie... tej niewygodnej prawdy. Kościół tak bardzo chce ogarnąć wszystkich ludzi, że zaczyna powoli zaprzeczać sam sobie.
   Cokolwiek siÄ™ jednak wydarzy, jako Katolik zastosujÄ™ siÄ™ do decyzji Watykanu.

ODPOWIEDZ

.

~kasieńka

2006-04-06 06:47:35

Wydaję mi się, że Watykanowi chodzi raz o mieszanie wiary z Polityką. Wg. mediów typu RM ktoś kto głosuje na inne partie niż prorodzinno-populistyczne nie zasługuje na miano katolika, a Chrześcijaństwo to religia tolerancji. Druga sprawa która razi Watykan (i nie tylko) to wyraźny antysemicki charakter mediów o. Rydzyka.
   Poza tym myÅ›lÄ™, że ludzie koÅ›cioÅ‚a wybrani na wysokie koÅ›cielne stanowiska powinny być dla wierzÄ…cych wiÄ™kszymi autorytetami niż kontrowersyjny ksiÄ…dz R...
   No chyba że ojciec jest już ważniejszy nawet od Papieża, a ja o tym nic nie wiem ;)
   Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Fila

~Julka ;)

2006-04-06 09:39:54

Jeszcze raz powtórzę, że podobnym Tobie TVN powinno płacić odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu z uwagi na zaburzenia świadomości i ograniczenie pola percepcji. Jesteś jednym z ogłupiałego stada, powielającego bezmyślnie medialne duraczenie...memy.
   SiÄ™gaj do zródeÅ‚ zanim zaczniesz znowu bredzić.

ODPOWIEDZ

hm

~kasieńka

2006-04-06 11:09:05

Proszę mi powiedzieć co konkretnie jest brednią w mojej wypowiedzi (p.s. nie mam TVNu, a moje poglądy wychodzą jedynie ode mnie. Nie moja wina, że są rozsądne i wielu rozsądnych ludzi ma podobne...). Tak więc powtarzam pytanie, co konkretnie jest brednią w mojej wypowiedzi i proszę o uargumentowanie. Brak reakcji znaczy dla mnie tyle co niemożnosć obalenia mojej tezy, a tym samym przyjęcie jej jako słusznej.
   Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

odpowiadam

~ONa

2006-04-06 11:35:24

Wszystko jest brednią. Proszę o głębsze uzasadnienie, choć dwuch z kilku wygłoszonych tu banałów.Zacytuję Twoją wypowiedz z innego komentarza : ,,NIe można mówić o czymś, o czym nie ma się pojęcia,,

ODPOWIEDZ

Jortex

~grazyna

2006-04-06 12:16:40

jednego tylko nie rozumię. Co to znaczy ,,zastosuję się do decyzji Watykanu.,, ?... nie będziesz poszukiwał prawdy?

ODPOWIEDZ

:)

~grazyna

2006-04-06 13:10:17

dziękuję

ODPOWIEDZ

PS

~ufcio

2006-04-06 13:27:59

Rozumiem, że miało być ,,pisze się,, :)

ODPOWIEDZ

.

~czarny88

2006-04-06 13:58:14

Zarówno pisze jak i mówi ;)
   Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

:)

~wojtek23334

2006-04-06 14:34:14

Widzę, że jesteś jednak życzliwą, uprzejmą i wnikliwą osobą, skąd więc tak lekceważący stosunek do problemu RM? :)

ODPOWIEDZ

PS

~Ant

2006-04-06 15:14:09

Sory Furman. Nie było Twojego postu kiedy pisałem. Milknę.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê