Komentarze do artyku³u: Nietoleranycjna Polska?
Fołksfront
~Ant
2006-06-16 18:06:06
On się uaktywnił i na internetowych forach.
DajÄ… temu wyraz w swojej chorobliwej pogardzie do naszego prawa samostanowienia.
Link do art. Michalkiewicza:
http://www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=10664
hehehe
~J.M.
2006-06-17 03:34:41
niektóre twoje nazwy straszne mi przypominają komunę, Lenina i całą resztę, oni mieli tam masę takich powiedzonek jak soldateksa i tak dalej. Niezłą szkołę u nich przeszedłeś. Panie poruczniku? Kapitanie? Do spraw polityczno-wychowawczych.Niezły kamuflaż ale te twoje sktóty nazw cię zdradzają.
ODPOWIEDZRe:jm
~Rosomak
2006-06-17 03:44:16
Ty za to przypominasz mi parcha volksdojcza,żydołackiego bolszevika bez własnego kręgosłupa i z pustą odmóżdzoną czaszką,jednym słowem pustaka intelektualnego.Nie warto więcej podejmować polemiki z takim jak ty i tobie podobni,być może janczarzy parchów i wszelakiej maści lewactwa i zboczeńców z jewropejsiastego kibucu.Takie śmiecie dla dobra przyszłości Polski powinno się,poprostu utylizować,bo nić nie wiąże waszą chołotę z Polską i polskim narodem,tylko miejsce zamieszkania a to nie wszystko,to za mało by was nazywać Polakami.
ODPOWIEDZRosomak amerykański
~J.M
2006-06-17 07:06:53
sługusie ciekawe czy powiedział mi to w twarz. Założe się ze nie. To ty broniłeś interesów żydów służąc w armii amerykańskiej, a teraz co? Nawróciłeś się? Gówno prawda. Jesteś zwykłym kretem, oiśmieszasz głupimy tekstami Polaków i to jest prwada o tobie.
ODPOWIEDZJM
~Ant
2006-06-17 20:07:49
Mnie Rosomak nie ośmiesza, a więc w czyim imieniu się wypowiadasz?
Jesteś tak bezkrytycznym i napastliwym w swej głupocie bucem, że można stracić cierpliwość.
Wiedz, że głowa powinna służyć do myślenia a nie.......
Na drodze skojarzeń przypomina się Mleczko ,,OBYWATELU!! Nie pie...cie bez sensu!,,
PS
~Ant
2006-06-17 21:00:02
Poczytaj uważniej Rosomaka bo oddaje on wiedzę i nastroje ze środowisk nie tylko polonijnych w USA i Kanadzie a sprawy Ojczyzny nie są mu obojętne.
Ksenofobię z jaką można spotkać obecnie wśród Francuzów, nigdy nie dostrzegłem w Polsce
Ty Jm i Hesborati, jesteście przykładami mało rozgarniętych lecz proporcjonalnie napastliwych oszołomów z jakiś małych miejscowości, z których nie ruszyliście pupy i siedząc przed telewizorem wydaje się że posiedliście wiedzę o świecie.
Doceńcie tolerancję w kraju w którym żyjecie bo obecnie na forum staracie się rekompensować swoje mało ambitne kompleksy.
Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.