Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: czy uwzględniono ???

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Adwokat - zawód dziedziczny

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

czy uwzględniono ???

~.

2006-10-22 04:36:26

czy w wyliczeniach uwzględniono radców prawnych czy też zwyczajowo ich pominięto? - zakres ich usług jest zbliżony do tych jakie świadczą adwokaci, czy uwzględniono też tych którzy mają zarejestrowane firmy prawnicze nie będąc adwokatami czy radcami prawnymi, jak również tych którzy nie mając wykształcenia prawniczego mogą występować przed Sądem ( czy to nie ewenement na skalę światową? i powód żeby rzczywiście plasować Polskę za np. Armenią ? ),
   czy w wyliczeniach uwzglÄ™dniono w wyliczeniach liczbÄ™ mieszkanców którzy rzeczywiÅ›cie mogÄ… z takich usÅ‚ug skorzystać - jak wiadomo Polska należy ( jeszcze ) do tzw. mÅ‚odszych paÅ„stw, w których liczba dzieci znacznie przewyższa te z zagranicy,
   czy uwzglÄ™dniono to jak w praktyce ksztaÅ‚tuje siÄ™ dostÄ™p do bezpÅ‚atnej pomocy prawnej dla ludzi ubogich?, czemu po raz kolejny próbuje siÄ™ przerzucać obowiÄ…zki paÅ„stwa na innych?,
   czy ktoÅ› wziÄ…Å‚ pod uwagÄ™, ze wynagrodzenie np. walcowego to 5000 zÅ‚ ( gwoli jasnoÅ›ci - nie mam nic zÅ‚ego na myÅ›li ) a wynagrodzenia adw. chce siÄ™ odgórnie regulować ( komuchem nie byÅ‚em, jestem za mÅ‚ody - ale odgórne regulowanie cen komunizmem mi zalatuje ),
   czemu nie uwzglÄ™dnia siÄ™ tego, że nauka adw, radcy - koÅ„czy siÄ™ w wieku ok. 30 lat, przez te lata siÄ™ nie zarabia a wydaje,
   skad te brednie, że aplikujÄ… jedynie dzieci adwokatow czy radców - ja nie mam nawet prawnika w rodzinie a jakos sie na aplikacje dostaÅ‚em ( fakt, nie za pierwszym razem ale coz z tego ),

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê