Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: nic nie mówią o...

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Terroryzm absurdu

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

nic nie mówią o...

~Mira

2006-08-11 02:04:56

Jakoś nic nie mówią o ostrzelaniu polskiej jednostki w Libanie przez Izrael. Czyżby było to nie istotne?

ODPOWIEDZ

TO JEST PRZYKRYWKA

~R

2006-08-11 10:05:11

ODWROCIC UWAGE W INNA STRONE.

ODPOWIEDZ

hotnews nie jest dokladny.

~gad

2006-08-13 03:51:34

wykorzytuje niesprawdzone inf. do pozyskania czytelnikow. nie bylo ataku na polakow. nigdzie (PAP, reuters, czy chociazby onet badz wp) nie bylo nawet slowka o tym ataku.

ODPOWIEDZ

gad, też nie mogłem tego

~Alternatyw

2006-08-13 04:56:56

znaleźć, ale zadałem pytanie na forum red. hotnews i odpowiedź otrzymałem, żebyś nie musiał szukać zajrzyj sobie na tę stronę - http://ww6.tvp.pl/View?Cat=124&id=380364 10 sierpnia 2006 godz. 07:30 tytuł artykułu Izrael uderzył na Liban. Skoro nie wierzysz hotnewsowi moze uwierzysz tvp.
   .

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê