Notice: Undefined variable: wyswietl in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 52

Notice: Undefined variable: edytor in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/forum/naglowek.php on line 60

Dodawanie komentarza

Do tematu: Broń atomowa

Notice: Undefined index: userinfo in /home/srv96109/domains/hotnews.pl/public_html/body_logowanie.php on line 2

Komentarze do artyku³u: Wojna z Iranem?

POKA¯ WSZYSTKIE W¡TKI

Broń atomowa

~Maniek

2006-09-03 11:09:37

Izrael posiada ok 200 głowic prawdopodobnie wiecej wiec stanowi realne zagrozenie dla całego świata i wszyscy sie na to godzą, kto decyduje kto powinien posiadac taką broń a kto nie? USA? Moim zdanie to dobry pomysł zeby Iran miał taką broń wówczas skończy sie bezkarna samowolka Izraela ich dzikie najazdy na obce terytoria poza granicam własnego panstwa, bo bedą wiedzieli czym grozi ewentualny atak jestem pewien ze są rozsądni i niezgodzą sie na obustronne samobójstwo i wkoncu zapanuje tam pokój co wiecej arabowie nie są tacy głupi wiedzą kto pociąga za sznurki w USA i gdyby stany zaatakowały Iran który by posiadał broń atomową odrazu poleciała by ona na Izrael taka sztuczka ze to inne panstwo ich atakuje nie Izrael sie nieuda bo nie są tacy głupi. Proponuje sposób który zaprowadzi pokój na świecie szkoda ze mój głos jest tak mało wazny, oto on - wszystkie państwa są suwerenne i niepodległe, nikt sie niemiesza do polityki wewnetrznej innego kraju jesli był by tam prawdziwy reżim ludność w końcu sie zbuntuje i bedzie powstanie sami sobie poradzą bo rządzący i ich przydupasy to mniej wiecej 1% ogółu moze nawet mniej, jesli doszło by do agresji jakiegoś państwa na inne to odrazu wszystkie kraje sąsiadujące wypowiadają mu wojne i równają cały kraj z ziemią jestem pewien ze na swiecie nie było by zadnych konfliktów bo nikt nie jest na tyle głupi.

ODPOWIEDZ

Wydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci  zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.

Nieprzerwanie od 2004 roku!

PARTNERZY:
Stanis³aw Michalkiewicz
Nasze kana³y RSS:
g³ówny
O NAS:
REKLAMA:
zobacz ofertê