Komentarze do artyku³u: LatajÄ…cy czÅ‚owiek
Niejeden przeżył taki upadek
~Jerzy
2005-12-24 11:24:23
Znane były takie przypadki z II wojny światowej. Zapamiętałem natomiast przypadek jugosłowiańskiej stewardessy, która za komucha przeżyła upadek z samolotu z wysokości zdaje się 10 km.
ODPOWIEDZto oczywiste
~Scal2K
2006-05-19 11:08:55
Pewnie ważyła 40kg była wysoka, nosiła o wiele numerów większe łachy i miała wielkie afro :) co wpłynęło w znacznym stopniu na większe opory aerodynamiczne.
Żeby było bardziej realne to, że faktycznie przeżyła to musiała wpaść w zaspe śnieżną :)
No i oczywiście musiała się wywodzić z ZSRR :D
co???
~mad
2006-05-23 07:30:41
co 10 kilosów niektórzy z 10 metrów łamia sobie coś chyba że była z rosji
ODPOWIEDZAle ona spadła z fotelem
~pamiętam ten fakt
2006-05-23 15:56:38
była do niego przypięta i wylądowała w środku dżungli amazońskiej czy jakoś tak
ODPOWIEDZMożliwe
~Madnez
2007-12-02 17:51:22
Przecież to jest możliwe XD Żołnierz spadający z o:koło 300m -może przeżyć bo jest specjalnie szkolony - jakieś specjalne ułożenie nóg czy coś takiego ;D
P.S.Ta baba spadła na tawrde jak kamień podłoże :)
..wiecie co jest lepsze :
Na pewnej imprezie upity facet postanowił wyskoczyć przez okno(10piętro). Wyskoczył spadł na samochód wstał wszedł na górę i dale j się upijał ;D
czy ja wiem
~joke
2008-07-19 00:31:14
pod względem aerodynamiki może to być możliwe (apropo pijaka człowiek pod wpływem alkoholu jest dużo bardziej elastyczny przez co jego ciało zachowuje sie jak guma podczas wypadków samochodowych większość z nich wychodzi bez większych obrażeń)
ODPOWIEDZWydawca portalu HOTNEWS.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ci zamieszczane przez u¿ytkowników tej¿e strony. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.